Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Negoiţă confirmă discuţiile cu spaniolii pentru cedarea pachetului majoritar al acţiunilor de la Dinamo: "Au venit cu o cretinătate!"

Ionuţ Negoiţă confirmă discuţiile cu spaniolii pentru cedarea pachetului majoritar al acţiunilor de la Dinamo: "Au venit cu o cretinătate!"

Dinamo București

Comentarii

Ionuţ Negoiţă confirmă discuţiile cu spaniolii pentru cedarea pachetului majoritar al acţiunilor de la Dinamo, dar dezvăluie că aceştia au cerut ca toate datoriile să fie plătite la zi.

Un fond de investiţii din Spania a făcut o ofertă concretă pentru cumpărarea lui Dinamo şi a oferit inclusiv garanţii pentru achitarea datoriilor de aproximativ patru milioane de euro. Surse Telekom Sport susţin că oferta a fost trimisă miercurea trecută, după ce avocaţii fondului de investiţii au analizat timp de două săptămâni documentele clubului Dinamo.

Ionuţ Negoiţă confirmă discuţiile, însă susţine că spaniolii nu voiau să plătească datoriile

„Celor din Spania le-am livrat toate informaţiile, dar au venit cu o cretinătate. Ei vor ca toate datoriile să fie plătite la zi, vor nu ştiu ce… Cred că voiau şi bani. Cred că băieţii băteau câmpii. Tocmai de asta nu avem ce să discutăm. Am zis că renunţ la club pentru un leu, dar restul trebuie să şi le asume. Asta e viaţa!

Nu ştiu ce au băieţii în cap, dacă au ceva. Probabil s-au gândit să facă vreo glumă mai puţin inspirată! Mi s-au părut că nu sunt realişti. Bă băieţi, nu aţi înţeles că nu mai bag un leu?! D-asta renunţ la club pentru un leu! Cine vine trebuie să îşi asume! Păi dacă aduc toate datoriile la zi şi tot ce vreţi, nu vreţi să vă dau şi bani?! Să vă şi premiez?! Ce mai vreţi?! Am muncit degeaba şi cu ăştia”, a declarat Ionuţ Negoiţă, pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare