Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Negoiţă iese la atac în ultimele zile din 2017: "Dinamo este de vânzare, dar nu oricum! Marii dinamovişti să vină să preia clubul!"

Ionuţ Negoiţă iese la atac în ultimele zile din 2017: "Dinamo este de vânzare, dar nu oricum! Marii dinamovişti să vină să preia clubul!"

Dinamo București

Comentarii

Principalul finanţator al clubului din Ştefan cel Mare, Ionuţ Negoiţă, a vorbit pentru prima dată în ultima vreme despre problemele de la Dinamo, despre vânzarea clubului şi transmite un mesaj dur fostelor glorii care preferă să comenteze la televizor decât să se implice în salvarea clubului alb-roşu.

"Repet şi aş vrea să fie foarte clar: Dinamo este de vânzare, dar nu oricum! Am o responsabilitate şi trebuie ca atunci când voi face acest pas să am convingerea că cel care va veni în locul meu va avea puterea să facă lucrurile mai bine, să aducă un plus. Să vând în orice condiţii este exclus! Până se va întâmpla asta voi fi în continuare implicat ca acest club să fie pe linia de plutire. Există tatonări, dar nimic concret. Şi la fotbal, ca şi la alte domenii, există mulţi care comentează de pe margine şi foarte puţini care sunt dispuşi să-şi rişte banii, timpul, imaginea, intrând la muncă", spune Negoiţă într-un interviu pentru Gazetă.

Acesta a comentat şi schimbul de replici între Becali şi Marica în ceea ce priveşte cumpărarea clubului Dinamo: "Da, am văzut. E o idee excelentă. E nevoie ca marii dinamovişti, mai ales cei de calibrul domnului Marica, despre care am înţeles că a plătit multe milioane doar taxe în Germania, să se implice. Sunt convins că având forţa financiară pe care a spus-o, dublată de pricepere, pentru că vine din fenomen şi ştie ce înseamnă Dinamo, succesul este garantat. Dacă am reuşit eu, venit din afara fenomenului, fără să am priceperea necesară, să o ţin pe Dinamo pe linia de plutire şi să fim acolo, sunt convins că în momentul în care un fost fotbalist precum Ciprian Marica se va implica, succesul va veni cu siguranţă. El a demonstrat şi la televizor, în cadrul analizelor pe care le face, că ştie unde s-a greşit şi cum trebuie făcut mai bine".

Afla mai multe despre: ionut negoitadinamovanzareatacacuzescandalgigi becaliciprian marica 

viewscnt
Articole similare