Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Negoiţă l-a dat afară pe Adrian Mihalcea de la Dinamo! Motivul incredibil pentru decizia luată: "Aşa am înţeles"

Ionuţ Negoiţă l-a dat afară pe Adrian Mihalcea de la Dinamo! Motivul incredibil pentru decizia luată: "Aşa am înţeles"

Dinamo București

Comentarii

Fostul antrenor al lui Dinamo, Adrian Mihalcea, a dezvăluit motivul care i-a fost prezentat pentru demiterea sa. De asemenea, a oferit şi detalii din scurta sa perioadă din "Ştefan cel Mare".

Gigi Mulţescu l-a înlocuit pe Adrian Mihalcea, antrenor care nu a reuşit să o scoată pe Dinamo din zona retrogradării. La câteva zile distanţă după ce a fost dat afară, Mihalcea a vorbit despre situaţia din club:

"A fost o perioadă destul de încărcată şi cu foarte multe probleme. Cum treceau zilele, cum apăreau noi probleme. Când am semnat, nu era această situaţie. Apoi a venit pandemia cu tot ce a însemnat ea. Nici măcar o zi de linişte nu am avut. Nu am putut să mă bucur nici după victoria cu Clinceni, ştiind ce meciuri urmau. Nu a fost niciun moment de bucurie.

Nu am avut nicio problemă de disciplină cu jucătorii. Existau grupuleţe, e adevărat, dar se întâmplă aşa la orice echipă. Ideea asta de sacrificiu poate că nu au înţeles-o toţi, chiar şi unii jucători. Chiar nu au mai vrut să evolueze pe alte posturi decât cele pe care s-au consacrat. Dacă erau sau eram puţin mai conştienţi de perioada în care suntem am fi putut să trecem peste tot, să ajutăm echipa", a declarat ex-tehnicianul lui Dinamo pentru Sport.ro. 

Ionuţ Negoiţă a fost indicat de Adrian Mihalcea pentru demitere: "Cu Negoiţă am vorbit o singură dată, după meciul cu Sepsi. Din discuţiile cu Bogdan Bălănescu, am aflat că Negoiţă m-a demis. Am înţeles de la Bogdan că motivul demiterii a fost că am pierdut două puncte prin schimbările făcute în timpul jocului cu Poli Iaşi", a mai spus Mihalcea.

Afla mai multe despre: adrian mihalceadinamoionut negoita 

viewscnt
Articole similare