Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Negoiţă nu-i mai suportă pe spaniolii de la Dinamo! E gata să-i dea afară de la RIN: "I-am tot lăsat, n-au plătit! O să-i evacuez!"

Ionuţ Negoiţă nu-i mai suportă pe spaniolii de la Dinamo! E gata să-i dea afară de la RIN: "I-am tot lăsat, n-au plătit! O să-i evacuez!"

Dinamo București

Comentarii

Ionuţ Negoiţă, fostul acţionar majoritar de la Dinamo, nu-i mai suportă pe spaniolii care au preluat pachetul majoritar de acţiuni al clubului din Ştefan cel Mare. Pablo Cortacero şi oamenii săi n-au plătit nici chiria la sediul clubului, care este la RIN, unde Ionuţ Negoiţă i-a lăsat să mai stea pentru o perioadă de acomodare.

Spaniolii n-au plătit chiria, iar Negoiţă e gata să-i evcueze din hotelul său. Fostul patron din Ştefan cel Mare spune că oamenii lui Pablo Cortacero aveau o datorie de 800.000 de euro la el, iar între timp aceasta a mai crescut. Dinamo trebuia să-şi mute sediul clubului într-o clădire de birouri care-i aparţine lui Ciprian Marica, însă acest lucru nu s-a întâmplat până acum.

Negoiţă e gata să contacteze un executor judecătoresc şi să-i evacueze pe spanioli din stabilimentul său.

"Eu nu am recuperat nimic de la spanioli. Era o datorie de peste 800.000 de euro, dar între timp s-au mai adunat nişte bani. Am tot sperat, i-am mai tot lăsat. Între timp, nu au plătit nimic, iar datoriile au crescut. Nu au plătit nimic nici datoriile vechi. I-am lăsat în sediu la Rin. Mi-au promis că plătesc, că se mută la Marica, dar nu s-au mutat. Le-am făcut deja notificare să se mute şi o să contactez un executor să-i evacuez. Văd că nu au de gând să plătească. Şi cu magazinul la fel.



Le dau ordin de evacuare ca să îşi găsească alt sediu. I-am suportat destul"
, a declarat Ionut Negoiţă, potrivit GSP.


 

Afla mai multe despre: ionut negoitadinamopablo cortacerorinchirie 

viewscnt
Articole similare