Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Negoiţă, propriul său duşman! Jucătorul de la Valladolid s-a speriat de situaţia dificilă de la Dinamo şi a ales o altă formaţie

Ionuţ Negoiţă, propriul său duşman! Jucătorul de la Valladolid s-a speriat de situaţia dificilă de la Dinamo şi a ales o altă formaţie

Fotbal

Comentarii

Jucătorul spaniol al celor de la Real Valladolid, Luismi Sanchez, este foarte aproape să semneze un contract cu Real Oviedo, anunţă presa din Spania, după ce închizătorul crescut la Malaga a refuzat propunerea de la Dinamo.

Luismi Sanchez a spus "pas" celor de la Dinamo, după ce a luat la cunoştinţă problemele cu care se confruntă jucătorii lui Dusan Uhrin Jr. La urechile spaniolului de 28 de ani au ajuns informaţiile conform cărora "câinii" nu şi-au primit salariile de două luni şi jumătate, aşa că renunţat la ideea de a veni în România. Chiar dacă asta înseamnă un transfer în liga secundă din Spania.

Presa din Spania anunţă că Luismi va semna, în următoarele ore, cu formaţia din Segunda Division, formaţie ce se clasează pe locul 17 (din 22), după 21 de runde. 

Luismi Sanchez are 100 de meciuri pentru formaţiile din Sevilla (27 pentru Sevilla C, 72 pentru Sevilla B, 1 pentru Sevilla), şi alte 33 de meciuri pentru Valladolid, cu care a semnat în urmă cu trei ani de zile. A fost împrumutat la Gimnastic  pentru şase luni, pentru care a jucat 14 meciuri.

Afla mai multe despre: fotbalvalladolid 

viewscnt
Articole similare