Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Negoiţă se apără: ”Eu nu aveam legătură cu Pablo Cortacero”. Ce mesaj are pentru suporterii DDB

Ionuţ Negoiţă se apără: ”Eu nu aveam legătură cu Pablo Cortacero”. Ce mesaj are pentru suporterii DDB

Superliga

Comentarii

Ionuţ Negoiţă, fostul patron al celor de la Dinamo, a vorbit despre Pablo Cortacero, acţionarul majoritar din Ştefan cel Mare.

Pablo Cortacero, acţionarul majoritar al lui Dinamo, e acuzat pentru situaţia financiară gravă pe care o traversează clubul.

Arătat cu degetul de nume grele din fotbal, dar şi de fanii DDB că ar fi ştiut că Pablo Cortacero nu este un om de încredere, Ionuţ Negoiţă se apără. 

Fostul patron a lui Dinamo neagă totul.

”Unii sunt ticăloşi, alţii vorbesc fără să ştie sau să se audă vorbind. Dar unii o fac cu intenţie fiindcă au interese. Eu n-am nicio legătură cu Cortacero şi cu acţiunile lui. Nu trebuie să dau niciun accept, nimic, i-am dat tot pachetul, gata!

Suporterii care mă acuză preiau de la oamenii rău intenţionaţi şi ticăloşi”, a declarat Negoiţă pentru gsp.ro.

”Eram supărt că că a tot promis că face ceva şi n-a făcut nimic!”

Întrebat dacă a mai avut vreun contact cu Pablo Cortacero, Negoiţă a mărturisit: ”De când au fost semnate actele, pe 13 august, parcă o dată a venit la biroul meu. Stai! (se uită pe telefonul mobil şi arată mesajele) Cortacero, dacă tot veni vorba, a mai dat un mesaj pe 13 noiembrie, plus altul pe 9 februarie cu „proxima semana”, să ne întâlnim, să vorbim, palavre. Oricum, eram supărat că a tot promis că face ceva şi n-a făcut nimic. Aaa, uite, în noiembrie 2020, mi-a cerut o favoare. Erau zece apartamente închiriate la RIN Otopeni, i-am zis că dacă nu plăteşte, îi dau afară. Tot promitea că aduce bani. N-a plătit nimic, un blufeur”.

Afla mai multe despre: dinamoionut negoitapablo cortacero 

viewscnt
Articole similare