Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Popa, cutremurător: "Medicii nu pot face operaţia, sunt foarte trist! Nu cred că se mai pot face multe pentru mine". Becali nu l-a ajutat, deşi a promis că o face

Ionuţ Popa, cutremurător: "Medicii nu pot face operaţia, sunt foarte trist! Nu cred că se mai pot face multe pentru mine". Becali nu l-a ajutat, deşi a promis că o face

Fotbal intern

Comentarii

Ionuţ Popa (66 de ani) a găsit, printre problemele de sănătate cu care se confruntă, puterea de a vorbit despre clipele prin care trece. Îndrăgitul antrenor a spus că fotbalul e viaţa sa, dar momentan nu se gândeşte la altceva decât la cum să găsească o rezolvare pentru problemele sale. Popa a dezvăluit că Gigi Becali (61 de ani) nu l-a ajutat nici acum, deşi a promis că o va face.

Fostul antrenor de la Poli Iaşi, UTA sau ACS Poli e acasă, la Arad, şi spune că a fost la mulţi medici, dar nimeni nu a putut să dea de cap problemelor de sănătate cu care se confruntă. Ionuţ Popa spune că îşi poate urma tratamentul de acasă, deşi Gigi Becali l-a invitat să meargă la spitalul său privat pentru tratament.

"Sunt acasă, la Arad, încă de la începutul lunii septembrie, atunci când am venit din spital la Cluj. Cum mă simt? Ca un om bolnav, dar poate că asta îmi este soarta. Am fost pe la o grămadă de medici, dar... Off, cum este viaţa asta. Chiar nu vreau să pară acum că mă plâng în presă, departe de mine acest gând, dar nici eu nu ştiu dacă se mai pot face multe pentru mine. Din păcate medicii nu îmi pot face operaţia la cap, iar acest lucru îmi complică mult starea de sănătate. Sunt foarte trist din această cauză.

(n.r. - Aţi primit ajutor de la Gigi Becali?) Nu! Sub nicio formă, dar să ştiţi că nu sunt supărat pe el. Nimeni din familia mea nu l-a sunat să îl roage să mă ajute şi nici eu nu l-am sunat de când sunt bolnav. Dânsul a afirmat public că este dispus să mă ajute. Eu doar am văzut ce a declarat. Am mai primit câteva ajutoare de pe la unele persoane, însă doar fiica mea şi soţia au stat în permanenţă lângă mine. Le mulţumesc din suflet, deoarece nu mă simt singur în aceste momente", a spus Ionuţ Popa, conform ProSport.



Popa spune că îi este dor de fotbal şi că, dacă este cazul, va merge şi la Gigi Becali la spital. "Momentan pot să merg, încă nu am mari dureri, dar tratamentul este programat în aşa fel ca eu să îl pot face de acasă. Deci pentru moment nu pot pleca la Bucureşti, cu toate că ar putea fi asta o variantă. O să mă consult cu familia mea şi o să văd dacă este cazul să mergem la Gigi Becali la spital.În această situaţie eu mă gândesc doar la problemele mele şi la familia mea. Sunt conştient că cei dragi trec prin clipe grele din cauza problemelor mele medicale, dar fotbalul a fost viaţa mea. Păcat că nu mai sunt în putere să lucrez. Le mulţumesc frumos tuturor celor care s-au gândit la mine, dar acum vă rog frumos să mă scuzaţi, nu mai pot să vorbesc la telefon", a mai spus Ionuţ Popa.

Ionuţ Popa a vorbit la începutul lunii martie despre problemele sale medicale: „Am probleme de sănătate. Nu ştie nimeni ce am. Am făcut două RMN-uri, am fost la mai mulţi doctori. Am probleme cu ochiul, am avut ameţeli, dureri de cap. Ar putea să fie de la vreo lovitură sau de la nervi, stres. Nu mă simt bine. Săptămâna viitoare o să fac o spectroscopie. Asta se face la cap pentru a determina dacă este totul în regulă. O să vedem apoi ce şi cum”.

Afla mai multe despre: ionut popainterviuprobleme de sanatate 

viewscnt
Articole similare