Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Popa îşi dă demisia de la Timişoara şi e pregătit să iasă definitiv din fotbal! ”M-am săturat!”

Ionuţ Popa îşi dă demisia de la Timişoara şi e pregătit să iasă definitiv din fotbal! ”M-am săturat!”
Comentarii

ACS Poli Timişoara a pierdut primul meci oficial din 2018, 0-1 cu Sepsi, una din contracandidatele la evitarea retrogradării. Ionuţ Popa a fost extrem de supărat după acest eşec şi a purtat o discuţie cu preşedintele echipei pentru a-şi rezilia contractul!

"Sunt supărat pe echipă, pe jocul unor jucători. Am purtat o discuţie cu preşedintele echipei pentru rezilierea contractului meu pe cale amiabilă. Din păcate, în această iarnă, lotul a ajuns unul foarte slab, poate cel mai slab din acest campionat, şi nu-mi mai permite să mă bat la menţinerea în Liga 1. Nu vreau să mă fac de râs! Luni mă voi vedea cu Comitetul Director, dar, la această oră, dorinţa mea e să plec. Probabil mă voi retrage şi din antrenorat, pentru că m-am săturat să-mi fac meseria fără să fiu răsplătit", a spus Popa, la Sport Total FM.

"În ultima lună, jucătorii au primit trei salarii restante, iar antrenorii doar unul. Noi, antrenorii, am decis intenţionat să ne mai amâne cu salariile pentru ca jucătorii să nu se mai plângă. Şi ei (n. red - jucătorii) cum reacţionează? Nu s-au dăruit deloc şi, dacă până acum le-am luat apărarea, acum m-au dezamăgit. La cum arată acum lotul, nu avem nicio şansă. Din păcate, aşa va rămâne şi nu se mai poate face nimic", a încheiat antrenorul în vârstă de 64 de ani.

Afla mai multe despre: timisoaraionut popaliga 1 

viewscnt
Articole similare