Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Popa, mesaj pentru soţia fotbalistului nord-irlandez care l-a făcut pe Haţegan "ţigan român"

Ionuţ Popa, mesaj pentru soţia fotbalistului nord-irlandez care l-a făcut pe Haţegan "ţigan român"
Comentarii

La Belfast, Irlanda de Nord a pierdut meciul cu Elveţia, scor 0-1, în urma unui penalty transformat de Ricardo Rodriguez, în minutul 58. Acel penalty acordat uşor de Ovidiu Haţegan a fost puternic contestat de gazde. Elveţia s-a calificat la Mondial după ce a remizat 0-0 pe teren propriu la retur.

Ionuţ Popa a avut un mesaj pentru soţia mijlocaşul nord-irlandez Corry Evans, care l-a făcut pe Haţegan "ţigan român" după meci. 

"Nu m-am întâlnit şi nu aş avea ce să-i spun lui Haţegan. Un om poate să greşească, dar niciodată Ovidiu Haţegan nu o să o facă intenţionat. Din ce îl cunosc.

El poate să greşească, dar asta cu irlandezii şi cucoana aia... Cine era? (n.r. soţia lui Corry Evans, care l-a făcut «ţigan» pe Haţegan). Du-te, mă, şi învaţă să faci sarmale! Ăsta e răspunsul meu pentru ea.

Dacă Haţegan merge la Euro, Mondiale, înseamnă că e un arbitru valoros", a zis Ionuţ Popa la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Botoşani. 

Ovidiu Haţegan a fost jignit şi făcut "ţigan român" de Lisa Evans, soţia mijlocaşul nord-irlandez Corry Evans, după ce arbitrul a acordat un penalti împotriva gazdelor la meciul Irlanda de Nord - Elveţia, din manşa I a barajului pentru Cupa Mondială din 2018. 

"Ţigan român curvă! Şi când te gândeşti că probabil Irlanda de Nord i-a găzduit una dintre rudele împuţite. Curvă nerecunoscătoare", a scris Lisa pe Twitter, 

Ulterior, aceasta şi-a cerut scuze public pe aceeaşi platformă de socializare. 

Afla mai multe despre: ionut popacorry evansirlanda de nordelvetia 

viewscnt
Articole similare