Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Radu a explicat parada senzaţională de la meciul cu Spal: "Nu am văzut mingea venind, dar m-am aruncat şi a fost totul bine"

Ionuţ Radu a explicat parada senzaţională de la meciul cu Spal: "Nu am văzut mingea venind, dar m-am aruncat şi a fost totul bine"

Stranieri

Comentarii

Portarul Ionuţ Radu a vorbit, pentru presa italiană, despre parada spectaculoasă reuşită în minutul 44 al meciului dintre Genoa şi Spal, scor 1-1, din campionatul Italiei.

"Antrenorul ne cere mereu să începem acţiunea din spate, fără frică, şi să deschidem spaţii pentru a reuşi să avem ocazii. Îmi pare foarte rău pentru penalti, am ştiut că aşa va executa. Puteam face mai mult, puteam fi mai exacţi acolo, în faţa porţii adverse. Parada? În prima fază, la Sala, nu am văzut mingea venind, dar m-am aruncat şi a fost totul bine. După, la intervenţia lui Reca, de asemenea, n-am putut vedea, poate din cauza luminilor de pe stadion, dar totul a decurs foarte bine pentru mine la acea fază", a declarat Ionuţ Radu la finalul partidei.

El a vorbit şi despre posibilul viitor la Inter Milano: "Cel mai important pentru mine acum este să joc, să câştig experienţă. Mă simt foarte bine în poartă, muncesc foarte mult la antrenamente. Sunt mereu pregătit, dar acum muncesc aici şi sunt foarte bucuros, vom vedea ce va fi pe viitor".

Formaţia Genoa, cu Ionuţ Radu integralist, a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei Spal, în etapa a XIII-a a campionatului Italiei.

Ionuţ Radu s-a remarcat printr-o paradă spectaculoasă în minutul 44.

Pentru Spal a marcat Petagna '55 (penalti), iar pentru Genoa a înscris Sturaro '57.

În clasament, Genoa este pe locul 18, cu 10 puncte, iar Spal este pe 19, cu 9 puncte.

Afla mai multe despre: radu 

viewscnt
Articole similare