Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Radu a fost titular în premieră la Inter: „Nu a greşit la golul primit” Ce notă i-au dat italienii

Ionuţ Radu a fost titular în premieră la Inter: „Nu a greşit la golul primit” Ce notă i-au dat italienii

Serie A

Comentarii

Ionuţ Radu (23 de ani) a fost titular în premieră în meciul dintre Inter şi AS Roma, scor final 3-1.

Radu a aşteptat acest moment tot sezonul. Jurnaliştii italieni i-au apreciat prestaţia şi au tras concluzia după golul primit în minutul 31 de la jucătorul Mkhitaryan.

Gazzetta dello Sport şi Tuttomercatoweb.it i-au acordat nota 6 lui Radu.

„Debutul pe care l-a aşteptat. Puţin neinspirat la golul lui Mkhitaryan, cu acea deviere, dar s-a revanşat cu două parade bune la Pellegrini şi Dzeko", au concluzionat cei de la Gazzetta dello Sport, iar cei Tuttomercatoweb l-au apreciat şi ei pe fotbalistul român: „Portarul român şi-a făcut debutul ca titular în acest sezon şi la Inter. Câteva intervenţii în prima repriză, în timp ce în a doua parte atacurile neîncetate ale Romei l-au pus la treabă. S-a descurcat bine, fără a excela. Nu a greşit la golul primit".



Radu are şanse mari să fie titular şi la meciul cu Juventus, dar şi la cel cu Udinese. Inter nu mai are nimic de pierdut, fiind deja de mai bine de o săptămână campioana Italiei!

Crescut la FCSB şi Dinamo, Ionuţ Radu a fost cumpărat de Inter în 2013, dar a jucat doar în amicale până acum pentru "nerazzurri". În schimb, în ultimii doi ani a prins experienţă în Serie A, după ce a fost împrumuta două sezoane la Genoa, echipă unde a apărat constant.

  • 7 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ionuţ Radu potrivit specialiştilor de la Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ionut raduserie ainter 

viewscnt
Articole similare