Experiențe împreună.
You are here:

Ionuţ Radu a plecat de la Genoa! Portarul român are oferte din Italia şi din alte campionate de top

Ionuţ Radu a plecat de la Genoa! Portarul român are oferte din Italia şi din alte campionate de top

Serie A

Comentarii

"Aventura lui Ionuţ Radu la Genoa s-a terminat", au fost chiar cuvintele folosite de agentul lui Ionuţ Radu. Jucătorul nu mai aşteaptă să vină vara pentru a pleca de la echipă şi rămâne de văzut dacă va ajunge la Inter sau în altă partă.

"Nu a meritat acest tratament. Aventura lui la Genoa s-a terminat. Are oferte din Italia, dar şi din afară", a declarat Oscar Damiani, impresarul lui Ionuţ Andrei Radu. 

Aşadar, portarul în vârstă de 22 de ani pleacă de Genoa după an şi jumătate. El este nemulţumit de tratamentul la care a fost supus de la începutul acestui an. Om de bază la "grifoni", Radu a fost "aruncat" pe banca de rezerve odată cu venirea lui Perin, care a gafat în ultima etapă din Serie A. 

Genoa a decis să îl aducă pe Perin de la Juventus, din moment ce Radu oricum se întorcea la Inter în vară, însă după toate cele întâmplate, Radu a decis să pună punct aventurii la Genoa încă din acest moment. 

  • 15 milioane de euro este cota lui Ionuţ Radu, potrivit transfermarkt.com 
  • 52 de meciuri a jucat Radu la Genoa. El a fost iniţial împrumutat de "grifoni", cumpărat apoi definitiv, doar pentru a fi răscumpărat de Inter în vara trecută şi împrumutat, din nou, la Genoa

Ionuţ Radu a plecat de la Genoa. Unde va ajunge portarul român

Odată plecat de la Genoa, în mod normal Radu ar trebui să se întoarcă la Inter Milano, club de care aparţine şi mutare care oricum s-ar fi întâmplat în vară. În cazul în care se va întoarce la Inter, el va fi rezerva lui Samir Handanovic. 

Totuşi, impresarul lui Radu a dezvăluit că portarul care a făcut minuni la Campionatul European sub 21 de ani are oferte atât din Italia, cât şi din afara Serie A. Presa engleză a scris recent despre un interes al clubului din Premier League, West Ham United, pentru fostul portar al României U21. 

Radu, care ar mai avea oferte şi din Franţa, ar putea ajunge la Hellas Verona, acolo unde poate fi împrumutat de Inter pentru restul sezonului. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe