Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Radu a primit două goluri din două şuturi pe poartă la debutul pentru Bournemouth! Ce notă a primit goalkeeper-ul român

Ionuţ Radu a primit două goluri din două şuturi pe poartă la debutul pentru Bournemouth! Ce notă a primit goalkeeper-ul român

Stranieri

Comentarii

Ionuţ Radu a fost titular pentru Bournemouth în meciul din Carabao Cup, câştigat, scor 3-2, împotriva lui Swansea.

Ionuţ Radu a primit 2 goluri din 2 şuturi pe poartă la debutul pentru Bournemouth! Ce notă a primit goalkeeper-ul român

A fost debutul pentru Ionuţ Radu la Bournemouth într-un meci oficial. În Premier League, goalkeeper-ul român încă nu a jucat, fiind rezerva lui Neto, care este si căpitanul echipei.

Pentru meciul de Cupă, Radu a fost prima opţiune, dar nu s-a descurcat excelent. Românul a avut de-a face doar cu două şuturi pe poarta sa din partea galezilor de la Swansea, însă nu a reuşit să pareze nici măcar unul.

Norocul său a fost că Bournemouth a reuşit în cele din urmă să se impună. Cei de la Flashscore i-au acordat românului nota 6,3. A fost cea mai slabă notă a echipei sale.

Topul celor mai valoroşi portari de rezervă din Premier League. Pe ce loc este Ionuţ Radu

Portarul român Ionuţ Radu (26 de ani) s-a transferat în această vară la Bournemouth, însă este rezerva brazilianului Neto (34 de ani).

Publicaţia britanică ”Give Me Sport” a întocmit un clasament al portarilor de rezervă din Premier League, iar Ionuţ Radu nu prinde TOP 10.

Portarul român Ionuţ Radu a fost distribuit pe poziţia 13-a, înaintea unor portari cu foarte mare experienţă, cum ar fi internaţionalul suedez Robin Olsen (Aston Villa) sau fostul internaţional englez Fraser Forster (Tottenham).

În schimb, fostul portar de la Genoa, Cremonese, Inter sau Auxerre a fost plasat în spatele Dan Bentley (Wolves) sau Ethan Horvath (Nottingham), jucători mai slabi cotaţi din punct de vedere valoric.

Cel mai valoros portar de rezervă îl deţine Arsenal - în persoana spaniolului David Raya, transferat în această vară de la Brighton, sub formă de împrumut, pentru 3.000.000 de lire sterline, cu obligativitate de transfer definitiv în vara lui 2024, pentru alte 27.000.000 de lire sterline.

Afla mai multe despre: ionut radubournemouthanglia 

viewscnt
Articole similare