Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Radu a trecut testul COVID-19 şi a primit acceptul de a se alătura lotului lui Internazionale Milano

Ionuţ Radu a trecut testul COVID-19 şi a primit acceptul de a se alătura lotului lui Internazionale Milano

Fotbal

Comentarii

Toţi fotbaliştii noi veniţi la Internazionale Milano au fost testaţi pentru COVID-19 pentru a promi acceptul de a merge în cantonamentul echipei, au anunţat italienienii de la "ANSA", printre ei şi Ionuţ Radu.

Jucătorii se vor putea alătura colegilor săi la Centrul de Antrenament Suning, în memoria lui Angelo Moratti, luna viitoare, când vor fi reluate pregătirile pentru sezonul competiţional 2020/2021. Serie A este programată să înceapă după 18 zile din momentul reunirii întregului lot, atunci când Inter va juca în deplasare cu Benevento. Există surse care afirmă că Inter a cerut amânarea primei etape pentru că nu au avut timp de odihnă suficient, după acţiunea prelungită din Europa League.

Şase jucători au fost supuşi testului COVID-19: Achraf Hakimi, Radja Nainggolan, Dalbert, Ionuţ Radu, Matias Vecino şi Georgios Vaggianidis - ale căror rezultate au fost negative, iar acum sunt acceptaţi să se antrenze individual, începând de joi, iar de luni se vor alătura întregului lot.

Hakimi şi Vagiannidis sunt jucători noi aduşi de Inter, în timp ce Nainggolan, Dalbert şi Radu s-au întors de la echipele la care au fost împrumutaţi sezonul trecut. În cazul lui Matias Vecino, acesta s-a aflat în recuperare după o intervenţie chirurgicală la genunchi.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare