Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Radu are un nou antrenor la Genoa! Thiago Motta este istorie. Obiectivul este clar - salvarea de la retrogradare

Ionuţ Radu are un nou antrenor la Genoa! Thiago Motta este istorie. Obiectivul este clar - salvarea de la retrogradare

Fotbal

Comentarii

Ceea ce presa din Peninsulă preconiza încă de acum o săptămână s-a întâmplat: Thiago Motta, antrenorul lui Ionuţ Radu de la Genoa, a fost demis din funcţie.

Dacă în urmă cu o săptămână italienii îl anunţau ca favorit să o preia pe Genoa, pe uruguayanul Diego Lopez, fost tehnician la Cagliari, Bologna şi Palermo, genovezii au anunţat sâmbătă că s-au înţeles cu italianul Davide Nicola. Acesta a semnat un contract pe şase ani, cu opţiune de prelungire, cu obiectivul de a salva echipa de la retrogradare, anunţă presa din Italia.

Davide Nicola (46 de ani) este un simbol al celui mai longeviv club din Italia. A bifat pentru Genoa 166 de prezenţe, în cei şase ani în care a evoluat pe "Luigi Ferarris". De asemenea, este câştigător al Cupei Anglo-Italiene de pe Wembley, cu Genoa, în anul 1996. Le-a mai antrenat de-a lungul timpului pe Udinese, Crotone, Bari, Livorno şi Lumezzane.

Brazilianul Thiago Motta a lăsat-o pe Genoa pe ultimul loc în Seria A, cu doar 11 puncte strânse în 17 etape. Genovezii au o serie de opt meciuri fără victorie, iar pentru Davide Nicola se anunţă o misiune extrem de dificilă, în tentativa salvării de la retrogradare.

"Clubul îi mulţumeşte domnlui Thiago Mota pentru întreaga sa dedicarea arătată în tot acest timp", fost mesajul formaţiei la care evoluează titular, meci de meci, internaţionalul român Ionuţ Radu.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare