Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Radu, debut cu stângul la Bournemouth! Cum s-a descurcat goalkeeper-ul român

Ionuţ Radu, debut cu stângul la Bournemouth! Cum s-a descurcat goalkeeper-ul român

Stranieri

Comentarii

Ionuţ Radu (26 de ani) a debutat pentru Bournemouth într-un meci amical cu Atalanta, pierdut, scor 1-3, de formaţia din Premier League.

Ionuţ Radu, debut cu stângul la Bournemouth! Cum s-a descurcat goalkeeper-ul român

Internaţionalul român a fost doar rezervă, însă a fost introdus pe teren odată cu startul reprizei secunde. În acel moment, scorul era 2-1 pentru italieni. Deşi Atalanta nu a mai forţat, Ionuţ Radu a mai încasat un gol pe final după o greşeală a colegului Moore.

Pentru Ionuţ Radu aceasta este cea de-a 7-a aventură din carieră, prima la o formaţie din Premier League. Britanicii au opţiunea de a-l transfera definitiv pe portarul român la finalul acestui sezon, în schimbul a 8 milioane de euro, asta dacă vor fi mulţumiţi de prestaţiile lui Radu.

Cum l-a prezentat Bournemouth pe Ionuţ Radu

Prin intermediul unui comunicat oficial, Bournemouth a anunţat înregimentarea lui Ionuţ Radu pentru sezonul viitor.

"Suntem încântaţi să anunţă împrumutul portarului Andrei Radu. Internaţionalul român soseşte de la italienii de la Inter Milano pentru sezonul 2023/2024, cu opţiune de transfer permanent. În vârstă de 26 de ani, Radu este al patrulea transfer făcut în acestă vară şi va aduce plus între portarii echipei", se arată într-un comunicat oficial al lui Bournemouth.

Ionuţ Radu a strâns 27 de meciuri (2.430 de minute) în sezonul trecut de Ligue 1 la Auxerre, dintre care în şase dintre ele a reuşit să nu ia gol.

Afla mai multe despre: ionut radubournemouthdebut 

viewscnt
Articole similare