Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Radu este dorit de West Ham, însă jurnaliştii de casă ai londonezilor sunt sceptici. "Ar trebui evitat. Există variante mai bune"

Ionuţ Radu este dorit de West Ham, însă jurnaliştii de casă ai londonezilor sunt sceptici. "Ar trebui evitat. Există variante mai bune"

Fotbal

Comentarii

Informaţiile conform cărora Ionuţ Radu ar fi fost dorit de West Ham, lansate de italieni, au ajuns şi la Londra. Unul dintre jurnaliştii de casă ai echipei a analizat posibila tranzacţie, însă mutarea nu pare să fie deloc pe placul său.

Jurnalistul englez Antony Martin este cunoscut pentru faptul că este specializat în tot ce mişcă în ograda celor de la West Ham United. Londonezii au mare nevoie de portar după ce polonezul Lukasz Fabianski s-a accidentat, iar Roberto şi David Martin nu par soluţii viabile pentru Premier League, aşa că şi-au îndreptat atenţia şi către Ionuţ Radu, împrumutat de Inter la Genoa. Antony Martin este de părere că formaţia sa favorită trebuie să-şi ia gândul de la portarul român, prezentând o serie de argumente împotriva transferului:

"La 22 de ani, Radu este evident fără experienţă, iar o mutare în Premier League se poate dovedi a fi o adevărată provocare pentru el. Mai ales că se preconizează că va avea un impact instantaneu. Radu nu este un portar foarte înalt, iar acest lucru se poate dovedi o problemă în Premier League, unde fotbalul se joacă mai direct. Acesta ar fi un transfer pe care West Ham ar trebui să îl evite. Şi nu doar pentru că s-ar putea cu Arsenal pentru semnătura sa. Există opţiuni mai bune cu siguranţă", a scris Antony Martin, pe site-ul fanilor lui West Ham.

În schimb, englezul îl vede mai potrivit pe portarul celor de la Cardiff City, Neil Etheridge. Acesta a scris că West Ham este dispusă să ofere şapte milioane de euro în schimbul jucătorului din Championship.

Afla mai multe despre: fotbalionut radu 

viewscnt
Articole similare