Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Radu, ignorat de Inter! Ce portar îşi caută italienii: „Experienţa în Serie A a făcut diferenţa!”

Ionuţ Radu, ignorat de Inter! Ce portar îşi caută italienii: „Experienţa în Serie A a făcut diferenţa!”
Comentarii

Ionuţ Radu pare să fie invizibil pentru Inter, formaţia sa îşi caută un nou portar şi îl ignoră complet pe românul de 23 de ani.

Veşti proaste pentru Radu. Inter are pe listă trei mari portari cu experienţă: Cragne (Cagliari), Musso (Udinese) şi Meret (Napoli).
 
Gazzetta dello Sport notează că italienii au început negocierile pentru a aduce un nou portar. Titularul Samir Handanovici are contract doar până anul viitor. 
Inter mai are puţin peste un an la dispoziţie pentru a găsi un portar cu care să înceapă un ciclu nou. În curte are doi jucători de viitor, Brazao (20 de ani), împrumutat la Oviedo şi «un potenţial fenomen», după cum susţine Julio Cesar, şi fiul unui fost interist, Filip Stankovici (18 ani). 
Oferă garanţii şi Ionuţ Radu, crescut în academia clubului şi în prezent secundul lui Handanovici. Însă pe lista conducerii există 3 nume preferate, încercuite cu roşu: Juan Musso (Udinese, 26 de ani şi 86 de partide în Serie A), Alessio Cragno (Cagliari, 26/118) şi Alex Meret (Napoli, 23/57). Toţi destul de tineri, dar deja cu experienţă acumulată în campionatul italian, asta face diferenţa", explică jurnalul roz. 
Ionuţ Radu are deja mai bine de un an de când nu a mai evoluat într-o partidă oficială. Ultima sa apariţie datează din 9 ianuarie 2020, când apăra poarta celor de la Genoa în meciul din Cupa Italiei, contra lui Torino, scor 1-1 (4-6 d.l.d).
În luna ianuarie a anului trecut, Radu şi-a încheiat împrumutul la Genoa şi a fost cedat de Inter pentru 6 luni la Parma, unde nu a fost folosit deloc.â
Cota portarului a scăzut drastic, de la 15 milioane de euro la 7! O prăbuşire rapidă, incredibilă, de 53,33%.
 
  •     52 de meciuri a strâns Ionuţ Radu la Genoa
  •     1 meci a bifat portarul la echipa de seniori a lui Inter, în mai 2016

Afla mai multe despre: ionut radu 

viewscnt
Articole similare