Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Radu, impresionat de scenografia senzaţională a fanilor: "N-am mai trăit o asemenea atmosferă!"

Ionuţ Radu, impresionat de scenografia senzaţională a fanilor: "N-am mai trăit o asemenea atmosferă!"
Comentarii

"N-am mai trăit niciodată o asemenea atmosferă", a declarat la microfoanele postului RMC Sport goalkeeperul român Ionuţ Radu, integralist duminică la Genoa în derby-ul local cu Sampdoria, încheiat 1-1, pe teren propriu, în etapa a 13-a a campionatului de fotbal al Italiei.

"Le mulţumesc coechipierilor mei, fiindcă au fost extraordinari. În timpul săptămânii au muncit la maxim şi au dat totul. Poate am fost puţin lipsiţi de şansă, deşi portarul lor a fost foarte bun şi trebuie să-l felicit. Când am intrat pe teren am simţit o emoţie incredibilă, n-am mai trăit niciodată o asemenea atmosferă. Suporterii au fost extraordinari şi sper că noi nu i-am dezamăgit. Noi am făcut un meci mare", a spus Radu după derby-ul oraşului Genova, aşa-numitul "derby della Lanterna".

Sampdoria a deschis scorul prin Fabio Quagliarella (8), însă Genoa a egalat în urma unei lovituri de la 11 m, transformată de Krzysztof Piatek (17). Genoa ocupă locul 13, cu 15 puncte.

Radu, portarul naţionalei Under-21 a României, are nouă meciuri în actuala ediţie a Serie A.



La Gazzetta dello sport scrie că Genoa - Sampdoria a fost "derby-ul marii îmbrăţişări". Meciul s-a disputat într-un context aparte, la ceva mai mult de trei luni de tragedia produsă de prăbuşirea unui în apropiere de Genova. 43 de persoane şi-au pierdut viaţa atunci.

Afla mai multe despre: ionut raducoregrafiemesajfanispectacol 

viewscnt
Articole similare