Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Radu, în pericol? Inter Milano s-a înţeles pentru transferul unui portar. Toate detaliile

Ionuţ Radu, în pericol? Inter Milano s-a înţeles pentru transferul unui portar. Toate detaliile

Inter Milano

Comentarii

Ionuţ Radu este jucătorul lui Inter Milano după ce a fost răscumpărat de la Genoa, dar echipa antrenată de Antonio Conte l-a împrumutat în această iarnă la Parma, acolo unde încă nu a debutat. Cu toate că Inter îl are pe Handanovic, un portart de talie mondială şi pe Radu, un goalkeeper de viitor, va mai aduce un portar.

Presa din Italia anunţă că Inter Milano este aproape de a îl aduce la echipă pe Emiliano Viviano (34 de ani). Portarul a mai fost jucătorul lui Inter în sezonul 2011-2012. 

Transferul lui Viviano vine după mai multe gafe ale rezervei Padelli în derby-ul cu AC Milan. Practic, ambele goluri ale lui Milan au venit în urma unei gafe făcute de Padelli, care a fost titular în locul lui Handanovic, accidentat. 

Astfel, Viviano va semna până în vară cu Inter, ceea ce înseamnă că Ionuţ Radu nu are motive să se teamă. În cariera lui, Viviano a jucat la echipe precum Brescia, Cesena, Bologna, Palermo, Arsenal, Sampdoria, Sporting Lisabona şi SPAL. Este liber de contract după despărţirea de Sporting. 

Afla mai multe despre: vivianotransfer inter 

viewscnt
Articole similare