Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Radu, în pericol la Genoa! "Grifonii" vor să transfere un portar de la Juventus. Anunţul făcut de Di Marzio

Ionuţ Radu, în pericol la Genoa! "Grifonii" vor să transfere un portar de la Juventus. Anunţul făcut de Di Marzio

Stranieri

Comentarii

Ionuţ Radu (22 de ani) poate avea probleme la Genoa. Celebrul jurnalist italian Gianluca Di Marzio scrie că "Grifonii" vor să-l readucă portarul Mattia Perin (27 de ani), unul dintre cei mai de perspectivă goalkeeperi italieni. Perin s-a format la Genoa şi a fost cumpărat de Juventus, unde nu joacă, iar acesta l-ar putea înlocui pe Ionuţ Radu în echipa antrenată de italianul Thiago Motta (37 de ani).

O accidentare la umărul drept a făcut ca transferul lui Perrin la Benfica, unde trebuia să ajungă italianul în vară, a picat. Acum, acesta este dorit de Genoa, după ce nu a reuşit să se impună la Juventus, unde a adunat numai nouă jocuri oficiale. Conform sursei citate, cei de la Genoa nu sunt încântaţi de prestaţiile lui Ionuţ Radu, astfel că vor să aducă încă un portar în lot. Este al doilea sezon în care Radu e titluar incontestabil în poarta Genoei, pentru care a adunat 50 de meciuri, timp în care a reuşit să "închidă" poarta în doar opt partide.

Mattia Perin s-a format în Academia clubului, iar pentru Genoa a adunat 151 de apariţii. Perin mai are contract cu Juventus până în 2022, iar conform site-ului Transfermarkt are o cotă de piaţă de 10 milioane de euro.

Ionuţ Radu se întoarce la Inter în vara lui 2020

Agentul lui Radu, Crescenzo Cecere, a anunţat în urmă cu puţin timp că portarul român e în atenţia lui Antonio Conte, antrenorul Interului, şi că, din vară, aceasta se va întoar ce pe "Giuseppe Meazza" să-i facă concurenţă veteranului Samir Handanovic.

"Ritmul de creştere este în linie cu aşteptările tuturor, după acest sezon el va reveni la Inter şi îşi va disputa postul cu Samir Handanovic. La Genoa, el a crescut şi s-a impus ca unul dintre portării cei mai importanţi. A fost cea mai bună alegere, a avut posibilitatea de a creşte, chiar cu ceva naivitate cauzată de lipsă iniţială de experienţă. A fost de multe ori determinant, va fi şi în viitor. Antonio Conte îl urmăreşte. Se gândeşte şi la echipa naţională şi speră să debuteze după evoluţiile optime de la Under 21. A venit şi premiul din România, de cel mai bun portar, o recunoaştere care ne flatează. Inter este un mare club, cu un antrenor extraordinar. El pregăteşte prezentul, dar şi viitorul. Şi cu Radu este un proiect care se desfăşoară de mulţi ani", a declarat Cecere pentru Tuttomercatoweb.

Afla mai multe despre: ionut radumattia peringenoaserie a 

viewscnt
Articole similare