Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Radu, în vizorul unei formaţii din La Liga. Care sunt şansele să se realizeze mutarea

Ionuţ Radu, în vizorul unei formaţii din La Liga. Care sunt şansele să se realizeze mutarea

Serie A

Comentarii

Portarul român al celor de la AC Parma, Ionuţ Radu, a fost propus la formaţia spaniolă Betis Sevilla. Andaluzii caută să-i creeze concurenţă titularului Joel Robles, iar românul poate reprezenta o soluţie de viitor.

Portarul titular al celor de la Betis Sevilla este spaniolul de 29 de ani, Joel Robles, adus de la Everton în urmă cu două sezoane. Cu toate acestea, evoluţille sale au fost mediocre, sub aşteptările fanilor şi a conducerii, aşa că s-a pus în discuţie aducerea unui concurent pe măsura. 

Al doilea portar al celor de la Betis din sezonul trecut, Dani Martin, nu a prins câte meciuri şi-ar fi dorit, aşa că a anunţat conducerea că vrea să părăsească clubul cu prima ocazie. Astfel, Betis este nevoită să caute un nou portar, iar de data aceasta se îndreaptă către un portar de viitor, care ar putea oricând să îl înlocuiască pe Robles. 

Ultimele două variante au venit din Italia, însă presa spaniolă le-a catalogat drept "imposibile". Este vorba de românul care aparţine de Internazionale Milano, Ionuţ Radu, şi italianul de la Napoli, Alex Meret. Spaniolii de la EstadioDeportivo, scriu că Meret este văzut ca viitorul portar al celor de la AC Milan, în cazul vânzării lui Donnarumma, iar suma de achiziţie este peste puterile celor de la Betis, aproximativ 30 milioane de euro.

Ionuţ Radu, în radarul unei formaţii din La Liga. Nu ar avea postul de titular asigurat

În cazul românului, jurnaliştii spanioli nu sunt atât de categorici, însă aceştia scriu că Internazionale Milano nu se va despărţi prea uşor de un jucător care mai are patru ani de contract şi pentru care a plătit 12 milioane de euro. În consecinţă, aceştia îi sfătuieşte pe conducătorii de la Betis să-şi ia gândul de la cei doi portari din Serie A şi să revină la primele două variante anunţate iniţial, portughezii Jose Sa şi Rui Silva. Cei doi sunt mult mai accesibili şi pot ajunge la Betis în următoare perioadă.

Iată cotele de piaţă ale celor cinci portari amintiţi: 

  • Joel Robles - Betis / 5 milioane euro
  • Ionuţ Radu - Parma / 9.5 milioane de euro
  • Alex Meret - Napoli / 28 milioane de euro
  • Jose Sa - Olympiakos / 2.8 milioane de euro
  • Rui Silva - Granada / 4 milioane de euro.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare