Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Radu, înlocuitorul lui Handanovic la Inter? Noul antrenor îl place: "Inzaghi şi stafful s-au opus plecării. Are mai mulţi admiratori!"

Ionuţ Radu, înlocuitorul lui Handanovic la Inter? Noul antrenor îl place: "Inzaghi şi stafful s-au opus plecării. Are mai mulţi admiratori!"

Inter Milano

Comentarii

Ionuţ Radu (24 de ani) ar putea să-l înlocuiască pe Samir Handanovic (37 de ani) în poarta lui Inter odată cu venirea noului antrenor, Simone Inzaghi. Presa din Italia scrie că portarul român are "mai mulţi admiratori" în noul staff de la Inter şi are cuvinte de laudă pentru fostul căpitan de la naţionala U21 a României.

Ionuţ Radu, înlocuitorul lui Handanovic la Inter? "Are mai mulţi admiratori în stafful lui Inzaghi!"

Ofertele pentru Ionuţ Radu, cel care nu a prins prea multe meciuri la Inter în sezonul în care "nerazzurrii" au luat titlul în Serie A după o pauză de 11 ani, sub comanda lui Antonio Conte. Real Sociedad şi Verona au bătut la poarta Interului pentru a-l transfera pe goalkeeperul român, însă şefii s-au opus cedării lui Ionuţ Radu. Gazzetta dello Sport i-a dedicat un material lui Radu, pentru care a avut cuvinte de laudă.

Jurnaliştii italieni susţin că Ionuţ Radu are mai mulţi admiratori în noul staff al lui lui Inter, Simone Inzaghi şi ai săi. 

"Real Sociedad şi Verona au încercat să-i convingă pe cei de la Inter să-l vândă, dar Simone Inzaghi şi staff-ul său s-au opus şi au avut parte şi de susţinere din partea conducerii. Ionuţ are mulţi admiratori, de-a lungul anilor a dat dovadă de profesionalism şi respect pentru grup: fără să se plângă sau să vorbească deplasat. Tentaţia de a pleca şi de a juca a fost puternică, dar sentimentul creat de noul staff l-a determinat să rămână la Milano, a doua lui casă.

Noul antrenor Zappala a fost impresionat de reactivitatea românului, care are un joc bun al picioarelor, aşa cum se cere pentru portarii moderni. Handanovic rămâne deocamdată titular, dar Inter este pe mâini bune cu Ionuţ Radu.", au scris cei de la Gazzetta dello Sport, în cadrul unui articol amplu despre situaţia portarilor de la Inter Milano.

  • 2 - două meciuri a strâns Ionuţ Radu în sezonul trecut la Inter, dintre care în unul dintre ele nu a luat gol

Afla mai multe despre: ionut raduintersimone inzaghiadmiratorigazetta dello sport 

viewscnt
Articole similare