Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Radu, monedă de schimb pentru fotbalistul dorit de Conte. Gazzetta dello Sport anunţă viitoarea echipă a românului

Ionuţ Radu, monedă de schimb pentru fotbalistul dorit de Conte. Gazzetta dello Sport anunţă viitoarea echipă a românului

Stranieri

Comentarii

Ionuţ Andrei Radu a debutat în Serie A pentru Inter Milano, dar ar urma să fie transferat de pe Meazza.

Potrivit Gazzetta dello Sport, în următoarea perioadă de transferuri, se prefigurează un schimb de jucători între Inter Milano şi Hellas Verona.

Campioana Italiei îl doreşte pe Federico Dimarco, iar în afacere ar urma să fie inclus şi Ionuţ Radu, portarul român fiind dorit de gruparea veroneză.

Fundaşul stânga, Federico Dimarco a crescut la Inter Milano, dar după experienţele Ascoli şi Empoli a fost transferat în Elveţia, la Sion. A revenit în 2018 la Inter Milano şi cedat la Parma şi apoi Verona.

Clubul său actual îl poate transfera definitiv pentru 6.5 milioane de euro, o opţiune în faţa căreia, noua campioană nu prea are ce face. În schimb, Nerazzurri sunt dispuşi să negocieze o cedare a lui Ionuţ Radu la Hellas Verona, în contextul în care, gruparea de pe locul 10 din Serie A se va despărţi de portarul titular, Silvestri, jucător dorit de foarte multe cluburi din Italia.

Afla mai multe despre: ionuţ raduinter milano,  

viewscnt
Articole similare