Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Radu nu va primi şanse la Inter. Ce portar vor să transfere "nerazzurrii"

Ionuţ Radu nu va primi şanse la Inter. Ce portar vor să transfere "nerazzurrii"

Inter Milano

Comentarii

Inter şi-a fixat ţinta pentru înlocuirea lui Samir Handanovic (36 de ani). Andre Onana (25 de ani), portarul lui Ajax, e dorit pe "Giuseppe Meazza". Asta înseamnă că Ionuţ Radu (24 de ani) nu va primi şansa să arate ce poate, pe termen lung, în poarta campioanei Italiei.

Ionuţ Radu nu va primi şanse la Inter. Ce portar vor să transfere "nerazzurrii"

Inter Milano nu se gândeşte să-i dea prea multe şanse lui Ionuţ Radu, al doilea portar de pe "Meazza". Şefii campioanei Italiei şi-au stabilit ţinta principală pe piaţa transferurilor pentru postul de portar. Italienii caută un înlocuitor pentru Samir Handanovic, veteranul din poartă, iar potrivit site-ului fichajes.net scrie că Inter îl vrea pe Andre Onana, goalkeeperul lui Ajax.

Sursa citată mai notează faptul că Inter va demara negocierile cu Ajax pentru Onana în următoarele săptămâni. Onana, crescut la FC Barcelona, vrea să plece de la Ajax.

Andre Onana scapă curând de suspendarea pentru dopaj

În urmă cu aproape un an, în februarie 2020, Andre Onana a fost depistat pozitiv şi suspendat pentru dopaj.

UEFA a dictat o suspendare de 12 luni pentru portarul Andre Onana, goalkeeperul lui Ajax, după ce a fost găsit dopat la unul dintre controalele antidoping efectuate "în afara calendarului competiţional", pe 30 octombrie anul trecut.

Substanţa găsită în probele prelevate lui Andre Onana este Furosemid. Suspendarea ia efect de azi, vineri, 5 februarie, şi se aplică atât la nivle de club, cât şi la nivel de echipă naţională.

Afla mai multe despre: andre onanaintertransferionut raduportar 

viewscnt
Articole similare