Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Radu, pe picior de plecare! Inter Milano l-a propus la un alt club din Serie A, drept monedă de schimb

Ionuţ Radu, pe picior de plecare! Inter Milano l-a propus la un alt club din Serie A, drept monedă de schimb

Fotbal

Comentarii

Portarul român Ionuţ Radu, legitimat la Internazionale Milano, are toate şansele să se transfere la un alt club din Serie A, în următoarea perioadă de transferuri. Clubul din Milano îl va folosi ca monedă de schimb.

"Calciomercato.com" anunţă că oficialii celor de la Internazionale Milano şi-au exprimat dorinţa de a-l transfera pe portarul celor de la Hellas Verona, Marco Silvestri (29 de ani), pe care îl consideră potrivit să ducă mai departe "moştenirea" lui Samir Handanovic (36 de ani).

La schimb, Interul îşi doreşte să-l ofere pe portarul român Ionuţ Radu (23 de ani), cel care este nemulţumit de faptul că nu are meciuri în picioare şi care nu a mai jucat de aproape un an, din 21 decembrie 2019, atunci când se afla sub formă de împrumut la Genoa şi încasa patru goluri chiar de la Internazionale Milano.

Mario Silvestri mai are contract cu Verona până în vara anului 2022, însă Interul vrea să realizeze transferul cât mai curând. Cel mai probabil, o ofertă oficială va fi făcută la începutul lunii ianuarie.

Pentru Ionuţ Radu, mutarea ar putea fi exact ceea îşi dorea - un post de titular, la o formaţie importantă. Mai ales acum, când Ciprian Tătăruşanu s-a retras de la echipa naţională. Ionuţ Radu poate deveni titular de drept în naţionala antrenată de Mirel Rădoi, dacă transferul se va realiza şi dacă va fi titular la Verona.

România are şi alţi portari de valoare. După părerea mea, numărul unu la naţională trebuie să fie acum Ionuţ Radu", a declarat Helmuth Duckadam, acum câteva zile, imediat după ce Ciprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare