Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Radu poate fi cumpărat definitiv la finalul sezonului! Prima reacţie a clubului interesat de român: "Antrenorul ne-a spus că are mare încredere în acest băiat"

Ionuţ Radu poate fi cumpărat definitiv la finalul sezonului! Prima reacţie a clubului interesat de român: "Antrenorul ne-a spus că are mare încredere în acest băiat"

Serie A

Comentarii

Portarul lui Parma, Ionuţ Radu, are şanse minime de a reveni la Inter, după ce Samir Handanovic şi-a prelungit contractul cu Inter, iar românul ar putea fi cumpărat de Parma.

Ionuţ Radu poate rămâne la Parma

Nemulţumit de statutul de la Genoa, Radu a plecat la Parma, acolo unde avea promisiunea că va fi titular. Nu s-a întâmplat acest lucru şi s-a trezit din nou pe banca de rezerve. Rămâne de văzut ce se va întâmpla odată cu revenirea fotbalului în Italia, dacă aceasta va avea loc, şi dacă Ionuţ Radu va intra titular la Parma. 

Românul, care pe 28 mai va împlini 23 de ani, a fost cedat de Inter la Parma până pe 30 iunie, după accidentarea suferită de portarul titular al acestei echipe, Luigi Sepe, iar acum are şanse mari de a fi cumpărat definitiv: "Ştiu că la noi este om de bază Simone Colombi, este portarul nostru titular, dar antrenorul ne-a cerut să discutăm cu Inter despre aducerea lui Radu. El ne-a spus că are mare încredere în acest băiat", a dezvăluit Daniele Faggiano, directorul sportiv al Parmei. 

Goalkeeperul român nu a apucat să debuteze la Parma. Serie A a fost întreruptă din cauza pandemiei de coronavirus.

Alte variante pentru poarta lui Udinese sunt Alesssio Cragno şi Simone Scuffet (Spezia).

 

Afla mai multe despre: ionut raduparma 

viewscnt
Articole similare