Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Radu, prima reacţie după plecarea de la Genoa: "A venit vremea de a mă îmbarca într-o nouă aventură". Cum şi-a luat rămas bun de la grifoni

Ionuţ Radu, prima reacţie după plecarea de la Genoa: "A venit vremea de a mă îmbarca într-o nouă aventură". Cum şi-a luat rămas bun de la grifoni

Serie A

Comentarii

Ionuţ Radu, portar împrumutat de Inter la Parma, şi-a luat rămas bun de la fosta sa echipă, Genoa, prin intermediul unui mesaj publicat pe Instagram.

"Mă gândesc la tot ce am trăit, bucurii şi emoţii, atât pe teren, cât şi în afara lui, alături de un grup fantastic, cu care am împărţit timp de un an şi jumătate, acelaşi vestiar şi aceeaşi fani, care au crezut mereu în noi şi în visul nostru.

Mulţumesc întregului staff de la Genoa pentru că mi-a oferit oportunitatea de a juca într-o atmosferă unică şi pentru că m-au ajutat să mă dezvolt profesional şi uman.

Acest capitol emoţionant a ajuns la final şi a venit vremea de a mă îmbarca într-o nouă aventură. Mulţumesc!", a notat Ionuţ Radu, pe pagina sa de Instagram.

Ionuţ Radu, prima reacţie după plecarea de la Genoa

Ionuţ Radu (22 de ani) va fi, până la finalul sezonului, fotbalistul lui Parma, după ce clubul italian a intervenit în ultimul moment şi i-a luat faţa lui Nice în privinţa românului. Informaţia publicată la începutul săptămânii de presa din Italia a fost confirmată, joi, de impresarul Crescenzo Cecere şi, ulterior, Parma a făcut anunţul oficial.

Anunţul oficial a fost făcut de clubul italian joi seara. Portarul român a fost împrumutat până pe 30 iunie 2019 şi va purta tricoul cu numărul 92.

Românul are garantat locul de titular, întrucât experimentatul Luigi Sepe este accidentat şi nu va mai evolua în acest sezon.

Parma este una dintre echipele de tradiţie din Italia, câştigătoare a două Cupe Uefa, a trei Cupe ale Italiei şi a unei Supercupe a Italiei. Clubul a fost fondat în 1913. 

Afla mai multe despre: radu 

viewscnt
Articole similare