Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Radu şi-a făcut bagajele şi vrea să o părăsească pe Inter! O super echipă a pus ochii pe el

Ionuţ Radu şi-a făcut bagajele şi vrea să o părăsească pe Inter! O super echipă a pus ochii pe el

Serie A

Comentarii

Presa internaţională anunţă că Inter Milano este la un pas de transferul lui Andre Onana. Automat, Ionuţ Radu ar urma să plece de la Inter. Italienii au scris deja despre o posibilă destinaţie.

Ionuţ Radu şi-a făcut bagajele şi vrea să o părăsească pe Inter! O super echipă a pus ochii pe el 

La 24 de ani, Ionuţ Andrei Radu se bucură în continuare de o cotă excelentă de piaţă, dar şi de interesul mai multor cluburi importante din Europa.

Corriere della Sera a anunţat că cei de la Galatasaray s-au interesat de portarul român. 

 Galatasaray, formaţie la care evoluează Alex Cicâldău şi Olimpiu Moruţan, îl doreşte pe goalkeeperul lui Inter Milano.

Sursa citată anterior susţine că transferul se va face la iarnă şi că Ionuţ Radu, care a refuzat până acum toate ofertele, este încântat de această propunere având în vedere că la Galatasaray evoluează încă doi români.

  • 5 milioane de euro este cota lui Radu conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Radu a prins doar trei meciuri în cariera sa la Internazionale Milano, actuala campioană a Italiei.  Portarul român are în schimb 53 de partide în Serie A, în mare parte dintre ele lăsând o impresie bună.

În această vară, Ionuţ Radu a fost la un pas de un transfer surpriză în La Liga. Portarul român a fost dorit de Real Sociedad, dar în cele din urmă, mutarea nu s-a mai produs. Radu a sperat că va primi mai multe şanse de la Simone Inzaghi, noul antrenor al campioanei Italiei, dar acest lucru nu s-a întâmplat. 

  • 14 selecţii are portarul la naţionala U21 a României 

Potrivit presei din Peninsulă, Inter Milano s-ar fi înţeles deja pentru transferul lui Andre Onana, care ”va deveni jucătorul lui Inter, imediat ce se va termina sezonul”. Sursa citată scrie că Onana ”va semna în calitate de jucător liber, după ce a decis să nu-şi mai prelungească acordul cu Ajax”, dar şi că ”el va deveni noul titular, urmând a ocupa postul lui Handanovic”.

Afla mai multe despre: ionut radugalatasarayinter 

viewscnt
Articole similare