Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Radu, unul dintre starurile de urmărit la JO 2020, conform FIFA. Companie selectă pentru portarul român

Ionuţ Radu, unul dintre starurile de urmărit la JO 2020, conform FIFA. Companie selectă pentru portarul român

Echipa națională

Comentarii

Site-ul FIFA.com a publicat o listă de cinci jucători din Europa care pot străluci la competiţia ce se va desfăşura la Jocurile Olimpice din Japonia, listă pe care a fost inclus şi portarul român Ionuţ Radu.

Căpitanul selecţionatei U21 la EURO 2019, Andrei Ionuţ Radu, este unul dintre cei cinci fotbalişti, alături de Mikel Oyarzabal (Spania), Dayot Upamecano, Houssem Aouar (ambii Franţa) şi Suat Serdar (Germania).

Ionuţ Radu, unul dintre starurile de urmărit la JO 2020

“Pentru unii jucători din naţionalele europene, anul 2020 ar putea fi un an de neuitat. Să aruncăm o privire la cinci dintre starurile de viitor care au primit laude după performanţa de la Campionatul European U21 din vara trecută şi care pot fi printre protagoniştii EURO 2020”, se scrie pe site-ul FIFA.com.

“Unul dintre eroii României din campania Under 21, care i-a trimis pe tricolori la primele jocuri olimpice după o pauză de mai bine de jumătate de secol, Ionuţ Radu, a evoluat în Serie A din Italia în ultimele 18 luni. Este un portar cu multe intervenţii impresionante şi cu un cuvânt de spus în vestiar. Va avea un rol important în dorinţa României de a ameninţa podiumul în Japonia” este descrierea făcută lui Ionuţ Radu.

Afla mai multe despre: radu 

viewscnt
Articole similare