Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Şerban, fotbalistul ţinut captiv la Dinamo. Mijlocaşul a jucat din nou şi a bifat al 9-lea an în care a prins meciuri pentru "câini"

Ionuţ Şerban, fotbalistul ţinut captiv la Dinamo. Mijlocaşul a jucat din nou şi a bifat al 9-lea an în care a prins meciuri pentru "câini"

Dinamo București

Comentarii

Ionuţ Şerban este jucătorul lui Dinamo din 2013. Deşi n-a evoluat niciodată constant pentru echipa din Ştefan cel Mare, mijlocaşul nu se poate transfera din cauza unei clauze inedite din contractul său.

Ionuţ Şerban, fotbalistul ţinut captiv la Dinamo

Dinamo îl ţine captiv pe Ionuţ Şerban din cauza unei clauze uriaşe. Fotbalistul de 25 de ani este din 2013 la clubul din Ştefan cel Mare, iar în acest sezon are doar un meci pentru roş-albi.

Ionuţ Şerban nu poate pleca de la Dinamo, deoarece are o clauză de 1 milion de euro în contract, sumă pe care "câinii" trebuie să o plătească către Sportul Studenţesc dacă mijlocaşul rămâne liber de contract.

Din păcate pentru jucător, acesta nu poate pleca de la echipa din Ştefan cel Mare şi nici nu evoluează pentru Dinamo. Ionuţ Şerban a evoluat din nou pentru Dinamo şi a prins 20 de minute în înfrângerea suferită de echipa sa, duminică seara, scor 0-4, în deplasarea de la FC Botoşani.

9 ani la Dinamo din cauza clauzei

Ionuţ Şerban nu a fost foarte utilizat de antrenorii de la Dinamo. Mijlocaşul a bifat, în cei 9 ani la clubul din Ştefan cel Mare, doar 65 de partide. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani, nu a putut pleca de la Dinamo, din cauza clauzei uriaşe de 1 milion de euro. Fostul patron al Sportului, Vasile Şiman, a impus această clauză prin care dinamoviştii trebuie să-i plătescă acea sumă, dacă Şerban devine liber de contract, lucru ştiut şi de jucător la acea vreme.

  • Ionuţ Şerban este cotat la dar 50.000 de euro, potrivit transfermarkt

Afla mai multe despre: dinamo ionut serban 

viewscnt
Articole similare