Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Stroe a preluat mandatul de ministru al Tineretului. Anunţ OFICIAL despre noua Sală Polivalentă. Ce se va întâmpla cu Gică Popescu

Ionuţ Stroe a preluat mandatul de ministru al Tineretului. Anunţ OFICIAL despre noua Sală Polivalentă. Ce se va întâmpla cu Gică Popescu

Alte sporturi

Comentarii

Ionuţ Stroe a afirmat, marţi, la preluarea mandatului său de ministru al Tineretului că sportivii de înaltă performanţă trebuie să primească premii şi recompense materiale.

Premiul Ludovic Orban l-a însoţit pe Ionuţ Stroe la preluarea mandatului său de ministru al Tineretului. El a confimat continuarea colaborării cu Gică Popescu: ”Am luat decizia să continui colaborarea cu Gică Popescu. Nu are culoare politică. Trebuia cineva care venea un pic din extreriorul adminsitraţiei, ca să împingă lucrurile înainte şi să vadă din altă perspectivă. Am rămas plăcut surprins că a început să cunoască foarte multe detalii tehnice. Chestiuni de contractare, de stadiu de lucrări şi ca atare vom continua colaborarea” a explicat Orban.

Tot marţi, la preluarea mandatului de ministru de către Stroe, Orban a vorbit şi despre stadiul în care se află construcţia stadioanelor: ”Din discuţiile care le-am avut este posibil ca la momentul derulării campionatului cel puţin două să fie în stare de funcţiune, nu finalizate integral. Dar cu tot ceea ce ţine, terenuri de joc, vestiarele. Am văzut că mai există discuţii că galeria rapidiştilor e supărată că sunt 4000 de locuri în minus. Aşa a gândit proiectantul, nu pot să mă apuc să schimb proiectul la jumătatea drumului” a subliniat prim-ministrul României.

În altă ordine de idei, Ionuţ Stroe a insistat asupra premierilor pe care sportivii de performanţă trebuie să le primească: ”Premiile şi recompensele materiale pe care sportivii de înaltă performanţă trebuie să le primească trebuiesc definite ca priorităţi. Este o motivaţie pentru orice sportiv în a stabili performanţă. Subliniez, premierea sportivilor e cea care-i motivează. Vrem promptitudine şi transparenţă totală” a explicat noul ministru. O altă temă abordată de Stroe a fost migraţia tinerilor: ”Fenomenul migraţiei ne afectează. Ritmul acesta accelerat, în ultimii cinci ani de zile, ne-a făcut să avem plecaţi o treime din populaţia tânără. Acest lucru trebuie să fie punctul de început al discuţiilor viitoare privind politicile de tineret. Sper să introduc această temă pe agenda Guvernului” a explicat Stroe, care a lăsat să se înţeleagă că această problemă poate afecta inclusiv sportul.

Sală Polivalentă în Bucureşti? Răspunsul lui Orban pentru Firea: ”Management catastrofal până acum la nivelul Primăriei”

Noul premier al României a vorbit şi despre posibilitatea construirii unei Săli Polivalente în Bucureşti: ”Doamna Firea vrea să facă Sala Polivalentă prin CNI. Voi analiza cu maximă atenţie această solicitare pentru că Bucureştiul este cel mai bogat oraş din România, iar CNI care încasează taxe şi impozite pentru a susţine investiţii mai de grabă trebuie să susţină investiţii în comunităţi locale care nu au resursele necesare” a spus Orban. ”Faptul că nu s-a constuit această sală polivalentă se datorează unui management catastrofal la nivelul Primăriei Capitalei.  Care este demonstrat şi de blocarea lucrărilor la Patinoarul Flamaropol. Din motive care ţin de managementul proiectului respectiv, de beneficiar mai de grabă, decât de constructor sau alte situaţii” a mai adăugat premiul Ludovic Orban, marţi. 

Afla mai multe despre: ludovic orbanmtsionuţ stroe 

viewscnt
Articole similare