Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Vînă, dezamăgit de rezultat: "Am vorbit la pauză să nu ne retragem, dar s-a văzut că FCSB are experienţă"

Ionuţ Vînă, dezamăgit de rezultat: "Am vorbit la pauză să nu ne retragem, dar s-a văzut că FCSB are experienţă"

Superliga

Comentarii

Mijlocaşul echipei FC Viitorul, Ionuţ Vînă, autor al unui gol fantastic în prima repriză a meciului cu FCSB, s-a declarat dezamăgit de rezultatul de egalitate, scor 2-2. Vînă a precizat că el şi coechipierii săi nu au făcut pasul înapoi în mod intenţionat.

"Noi chiar am vorbit la pauză să nu ne retragem, să mergem la fel ca în prima repriză, sus peste ei, dar s-a văzut că FCSB are experienţă. Noi suntem la început, iar asta s-a văzut. A fost un factor psihologic, dar nu putem da vina pe primul gol, trebuia să fim mai atenţi. Avem de învăţat din aceste meciuri şi eu zic că suntem pe drumul cel bun", a spus Vînă, la Telekom Sport.

Mijlocaşul în vârstă de 23 de ani s-a referit şi la lupta pentru câştigarea campionatului, dintre FCSB şi CFR Cluj, dar şi la obiectivul pe care îl are echipa sa în acest final de campionat. "Amândouă echipele (n.r. - FCSB şi CFR Cluj) sunt extrem de bune, au jucători de mare calitate şi văd că lupta este strâns. Sper ca cea mai bună să câştige. Noi avem obiectiv locul 3 şi vom lupta. Depinde şi de ce face Craiova în Cupa României şi vom vedea ce va fi până la final".

Vînă a fost completat de Cristian Gavra, care a marcat golul de 2-0 al Viitorului: "Cred că din 2014 sau 2015 n-am mai marcat în Liga 1, dar mă bucur că am făcut-o. Sper ca uşor, uşor să-mi revin şi să marchez cât mai mult. Steaua a venit, a pus presiune pe noi în a doua repriză. Am luat şi acel gol din finalul primei reprize şi ne-a demoralizat", a spus, la rândul său, Gavra.

Formaţia FCSB a terminat la egalitate, scor 2-2, partida disputată, sâmbătă seară, în deplasare, în compania echipei FC Viitorul, în etapa a şasea a play-off-ului Ligii 1. Viitorul a condus cu 2-0, apoi cu 2-1 la pauză.

Afla mai multe despre: fcsbviitorulliga 1 

viewscnt
Articole similare