Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iordănescu a aruncat BOMBA, Becali a lămurit situaţia! ”Când am zis că rezolv cu Armata la asta m-am referit”

Iordănescu a aruncat BOMBA, Becali a lămurit situaţia! ”Când am zis că rezolv cu Armata la asta m-am referit”

FCSB

Comentarii

Anghel Iordănescu a anunţat că Becali ar vrea să facă pace cu Armata şi să recupereze numele, emblema şi palmaresul, dar patronul FCSB-ului a anunţat că altele sunt intenţiile sale şi că nu poate fi vorba de împăcare.

Se va încheia acest conflict cu Armata pentru că o să-i bat în instanţă, eu asta i-am zis, la asta m-am referit. Se va încheia pentru că nu are cum să ţină o nedreptate, când adevărul e 100% de partea mea! Nu poate minciuna să dăinuiască la infinit! Şi ştiţi de ce? Pentru că toate celelalte echipe sunt în faliment!

Păi avem o singură echipa care trăieşte, care aduce bani şi ei vor să o distrugă?! O să se trezească nişte oameni şi or să zică gata cu minciunile şi cu măgăriile, că se duce ţară de râpă aşa.

Eu nu am nicio problema că e FCSB, Steaua, e acelaşi lucru! Am câştigat mai mulţi bani în ultimii ani şi din publicitate! Problema mea e următoarea: cum se pot întâmplă asemenea măgării în ţara mea? Sunt prea multe lucruri putrede în ţara noastră acum! Asta e durerea!

Eu o să-i bat în instanţă oricum. Şi dacă rămâne aşa, cu FCSB, foarte bine, nu am nimic de pierdut! Oamenii sunt alături de echipă. Oamenii simpli înţeleg minciuna, o simt. Duşmănia e a oamenilor cu funcţii”, a spus Becali, la Prox

Afla mai multe despre: becalifcsbsteauaiordanescu,  

viewscnt
Articole similare