Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iordănescu a recunoscut tactica defensivă a Astrei: ”E greu să rezişti când te aperi tot meciul”. Care e obiectivul pentru Playoff

Iordănescu a recunoscut tactica defensivă a Astrei: ”E greu să rezişti când te aperi tot meciul”. Care e obiectivul pentru Playoff

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra a pierdut cu 0-1 meciul de la Craiova, cu Universitatea, iar giurgiuvenii recunosc că au practicat un joc defensiv şi că s-ar fi bucurat dacă plecau acasă cu un punct.

Atât Edward Iordănescu, tehnicianul Astrei, cât şi Laurenţiu Buş, unul dintre jucătorii importanţi ai echipei, sunt de părere că echipa putea obţine un egal, semn că acesta a şi fost obiectivul oaspeţilor.

Ne aşteptam la un joc foarte greu, am întâlnit o echipă cu aspiraţii la titlu. Trebuie să recunoaştem că Universitatea a dominat în majoritatea timpului, noi am încercat să profităm de contraatacuri şi de faze fixe, dar nu am reuşit. Din punctul meu de vedere am făcut o partidă defensivă bună, iar cu puţină şansă puteam scoate măcar un punct. Mi-aş fi dorit să facem posesie, e greu să rezişti doar să te aperi. Deocamdată atât am putut. Mie îmi place fotbalul ofensiv, dar uneori nu poţi juca aşa”, a declarat Edward Iordănescu, la Telekom Sport.

Meritam cel puţin un rezultat de egalitate. Ştiam că ne aşteaptă un meci greu, am încercat să-i obţinem prin mijloacele noastre, dar, repet, cred că nu meritam să pierdem. Am avut o eroare pe final şi asta ne-a costat. Cred că este cel mai prost gazon din Liga I. Nu este o scuză, aici au jucat şi ei, dar ăsta e adevărul. Urmează o deplasare grea la Iaşi, sper să câştigăm toate punctele. Ne-am propus să terminăm mai sus de locul patru, vom vedea dacă reuşim”, a spus Laurenţiu Buş, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: iordanescuastrabuscraiova,  

viewscnt
Articole similare