Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iordănescu jr. mesaj clar pentru patronul CFR-ului: "Indiferent de numele antrenorului, nu poţi să îl evaluezi împreună cu jucătorii"

Iordănescu jr. mesaj clar pentru patronul CFR-ului: "Indiferent de numele antrenorului, nu poţi să îl evaluezi împreună cu jucătorii"

CFR Cluj

Comentarii

Edward Iordănescu a fost dat afara de la CFR Cluj de Iuliu Mureşan, preşedintele trecut pe linie moartă în mandatul lui Dan Petrescu, dar care a preluat din nou supremaţia în club după plecarea "Bursucului" în China.

Fostul antrenorul al CFR-ului, Iordănescu jr. vorbeşte despre relaţia pe care avut-o cu numărul 1 în club, patronul din umbră al echipei, Neluţu Varga, omul despre care se ştiu atât de puţine în lumea fotbalului. 
 
"Am fost o relaţie normală până înainte de plecare. Nu cred că a fost nici mai mult, nici mai puţin decât e nevoie într-o relaţie patron-antrenor. Am cerut de la început sprijin, susţinere! Am spus că pot construi o echipă solidă şi în plan european, dar am nevoie de consecvenţă în decizii şi echilibru transmis de sus. A investit foarte mult şi eu ştiu să respect asta. Dar sunt nişte lucruri pe care le-am văzut diferit în final.
 
Eu îl consider pe Varga un om inteligent şi cu caracter. Însă în ceea ce mă priveşte, s-a pripit! În plus, indiferent de numele antrenorului, nu poţi să îl evaluezi împreună cu jucătorii. În fotbal trebuie să existe reguli şi ierarhii. CFR are jucători de valoare şi de caracter, însă nu îi poţi pune în situaţii în care ei să se implice în deciziile clubului! Ei trebuie să muncească şi să rămână focusaţi pe activitatea lor", a spus Iordănescu pentru GSP.

Afla mai multe despre: edi iordanescucfr clujpatronnelu varga 

viewscnt
Articole similare