Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iosif, despre derby-ul cu Dinamo: ”Leul rănit va da totul pentru a supravieţui”. Ce spune de victoria cu CFR: ”Mi-era frică cu 2-0, parcă voiam să rămână 1-0”

Iosif, despre derby-ul cu Dinamo: ”Leul rănit va da totul pentru a supravieţui”. Ce spune de victoria cu CFR: ”Mi-era frică cu 2-0, parcă voiam să rămână 1-0”

Rapid

Comentarii

Rapid a reuşit să se impună fără emoţii în faţa CFR-ului, scor 2-0, graţie golurilor marcate de Adi Bălan.

După cinci etape fără victorie, Rapid a reuşit surpriza în faţa CFR-ului şi s-a impus cu 2-0. Giuleştenii au reuşit să câştige fără prea multe probleme împotriva campioanei, contraatacurile bucureştenilor dând peste cap apărarea lui Dan Petrescu.

După începutul incredibil de sezon, a venit o serie slabă pentru Rapid, însă giuleştenii au reuşit să se impună, din nou, chiar şi fără galerie. Miţă Iosif s-a declarat foarte mulţumit de meci şi a recunoscurt că a avut emoţii, în ruma remizelor cu Sepsi şi UTA, în care condusese cu acelaşi scor.

Ce spune Mihai Iosif de victoria cu CFR

Suntem fericiţi, a fost un meci frumos, cred că am stat foarte bine în teren, am început bine din primele minute, am avut două ocazii. Suntem fericiţi, pentru că am învins campioana, echipa care conduce detaşat clasamentul Ligii 1. Mă consider un antrenor adaptabil, în primul rand, mă adaptez soluţiilor, încerc, câteodată nu reuşesc.

Parcă mi-era şi frică cu 2-0, parca îmi doream să rămână 1-0, dar ne-a ieşit totul azi şi suntem foarte fericiţi. Când am avut 2-0, asta mi-a venit în minte prima oară, meciurile cu Sepsi şi cu UTA, dar am stat foarte bine în teren şi nu le-am oferit multe situaţii de gol sau spaţii adversarilor.

Ne-am motivat foarte bine azi, cum ai spus tu, în meciurile cu miză parcă avem o supramotivaţie. Dar fotbalul trebuie să-l joci la fel cu absolut toate echipele şi trebuie să respectăm toţi adversarii şi eu respect toţi antrenorii ce-i cunosc.

Nu cred că domnul Petrescu are ceva de demonstrat în România, are cinci campionate câştigate, iar antrenorii care au câştigat titluri, cupe, îi respect foarte mult, el a fost şi un mare internaţional şi îi urez mult succes şi în Conference League.

Trăim într-o lume capitalistă, în care moralitatea nu prea îşi mai are locul şi eu încerc sa rămân cu picioarele pe pământ, să fiu acelaşi om modest şi să respect pe absolut toată lumea. (n.r. despre derby) Dinamo nu e în cea mai bună poziţie acum, iar leul rănit va da tot pentru a suprvieţui”, a declarat Mihai Iosif.

Afla mai multe despre: rapidcfr clujmihai iosifrapid cfrliga 1 

viewscnt
Articole similare