Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ipostază nouă a lui Cristiano Ronaldo. Starul lui Juve are o frică foarte mare. "Când ne-am întâlnit ultima oară am avut o discuţie despre asta"

Ipostază nouă a lui Cristiano Ronaldo. Starul lui Juve are o frică foarte mare. "Când ne-am întâlnit ultima oară am avut o discuţie despre asta"galerie foto
Comentarii

Khabib, fostul campion UFC, a vorbit despre frica lui Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo a reuşit să obţină tot ce şi-a dorit în cariera sa profesionistă, dar şi pe partea personală. La 36 de ani, portughezul este miliardar şi are o familie şi o viaţă de invidiat. Cu toate astea, starul lui Juve are o mare frică, pe care Khabib a dezvăluit-o recent.

Ipostază nouă a lui Cristiano Ronaldo. Starul lui Juve are o frică foarte mare

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai de succes oameni de pe planetă şi un exemplu pentru toată lumea. A plecat de jos, fiiind foarte sărac, iar acum datorită faptului că a muncit enorm, a ajuns unul dintre cei mai bogaţi sportivi şi oameni ai planetei şi este alături de Messi, cel mai bun fotbalist din istorie. 

Chiar dacă are tot ce îşi doreşte şi a realizat aproape tot ce a vrut pe partea fotbalistică, Ronaldo tot mai are o frică foarte mare, care nu îi oferă linişte.

Khabib Nurmagomedov, fost campion în UFC, este un prieten foarte apropiat al starului celor de la Juve, cu care a împărtăşit multe experienţe, dar şi secrete, iar acesta a dezvăluit care este frica portughezului.

Într-un intervu acordat unui YouTuber rus, Khabib a spus că frica cea mai mare a lui Ronaldo este aceea că fiul său, Cristiano Jr., nu va fi la fel de ambiţios ca el şi că nu îşi va dori la fel de mult să reuşească în viaţă.

"Vorbim des, aproape în fiecare zi. Când ne-am întâlnit ultima oară am avut o discuţie despre cum ne luăm motivaţia necesară. Cristiano mi-a spus că îşi doreşte ca fiul său să fie succesorul lui. Când Ronaldo era copil, putea visa numai la ziua în care va avea o pereche normală de ghete.

Acum, fiul său are tot ce şi-ar putea dori vreodată. Cristiano se teme că fiul său nu va avea aceeaşi foame, aceeaşi dorinţă. Oamenii sunt ghidaţi de acea dorinţă. Îşi doresc să realizeze lucruri. Dar când ai totul, este greu să mai găseşti motivaţia necesară", a declarat Khabib, potrivit celor de la Marca.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare