Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ipoteză surprinzătoare: Cuneyt Cakir ar putea arbitra finala Ligii Campionilor

Ipoteză surprinzătoare: Cuneyt Cakir ar putea arbitra finala Ligii Campionilor
Comentarii

Cuneyt Cakir, aspru criticat pentru că nu a acordat cel puţin un penalty pentru Bayern în meciul cu Real Madrid din returul semifinalelor Ligii Campionilor, ar putea conduce la centru finala competiţiei sau pe cea a Cupei Mondiale, susţine preşedintele comisiei arbitrilor din Turcia, conform AS.

Oficialul turc pretinde că UEFA şi FIFA au mare încredere în Cakir. "Comisia de arbitri a UEFA este mulţumită de randamentul lui Cakir şi sperăm să arbitreze finala Cupei Mondiale din Rusia. El a arbitrat un meci foarte important precum cel dintre Madrid şi Bayern, aşa că UEFA are încredere în el. Eu cred că poate arbitra şi finala Champions League de la Kiev. În plus, Infantino şi Collina cred în Cakir şi i-ar putea oferi şansa să arbitreze Cupa Mondială", a declarat Yusuf Namoglu.

Şeful arbitrilor din Turcia a preferat să nu comenteze faza controversată din meciul Real Madrid - Bayern: "Personal, nu pot să vorbesc despre decizia pe care Cuneyt Cakir a luat-o în ultimul meci".

Real Madrid s-a calificat pentru a treia oară consecutiv în finala Ligii Campionilor, după ce a remizat, marţi, pe teren propriu, scor 2-2 (1-1), cu Bayern Munchen, în manşa a doua a semifinalelor. În tur, Real Madrid a câştigat la Munchen, cu 2-1.

În minutul 45, Marcelo, aflat la marginea careului, a respins cu mâna o minge centrată de Kimmich. Fundaşul echipei Real Madrid a recunoscut, la finalul jocului, că a comis henţ, însă arbitrul turc Cuneyt Cakir nu a acordat penalti. "Dacă vă spun că balonul nu mi-a atins mâna, aş minţi. A fost penalti", a declarat Marcelo.

În cea de-a doua semifinală se întâlnesc AS Roma şi Liverpool, miercuri, de la 21:45, pe Olimpico, în direct la Telekom Sport 1. În tur, Liverpool s-a impus, pe Anfield, cu 5-2. Finala va avea loc pe 26 mai, la Kiev.

Afla mai multe despre: real madridcakiruefa 

viewscnt
Articole similare