Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ipoteză surprinzătoare lansată de Panduru, după Craiova - FCSB: "Este al doilea meci în care Gigi face asta. Trebuie să fim atenţi!"

Ipoteză surprinzătoare lansată de Panduru, după Craiova - FCSB: "Este al doilea meci în care Gigi face asta. Trebuie să fim atenţi!"

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru vine cu o ipoteză surprinzătoare, după victoria obţinută de FCSB, scor 1-0, pe terenul Universităţii Craiova.

Expertul Telekom Sport pune victoria obţinută de vicecampioană pe seama faptului că finanţatorul roş-albaştrilor, Gigi Becali, nu ar fi intervenit la echipă şi punctează că Bogdan Argeş Vintilă merită mai multă atenţie.

"Mi se pare că dacă (n.r. - Gigi Becali) se băga în seara asta, echipa nu câştiga. Cred că în seara asta echipa a fost făcută de antrenor. Nu cred că a putut el (n.r. - Becali) să spună «bagă-l pe Tsoumou», pe care nu l-a văzut la antrenament. De asta cred că antrenorul a făcut, dacă s-ar fi băgat probabil nu ar fi câştigat FCSB-ul.

Este al doilea meci în care probabil nu se bagă. Antrenorul îşi face treaba şi câştigă meciurile. Până acum când s-a băgat nu a câştigat niciun meci. Trebuie să fim atenţi şi la Vintilă", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Craiova - FCSB 0-1. Basarab Panduru, ironizat de MM Stoica

Fostul director sportiv de la FCSB, Mihai Stoica, a făcut un comentariu ironic la finalul derby-ului de duminică seară.

Deşi experţii o dădeau favorită pe Universitatea Craiova, FCSB s-a impus cu 1-0 în Bănie, prin golul lui Juvhel Tsoumou, din minutul 88. Basarab Panduru a fost unul dintre oamenii care au crezut în Victor Piţurcă, MM Stoica taxându-l la finalul meciului.

"Aştept analiştii să explice cum l-a făcut zob Piţi pe Gigi", a notat MM Stoica, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

"Piţurcă-Gigi Becali nu e niciun duel. Îl bate Piţurcă de-l ascultă cu urechea. La orice oră din zi şi din noapte. Mă bucură că Piţurcă a acceptat să se reîntoarcă în campionatul nostru. Mă bucur în primul rând pentru jucători, pentru că jucătorii vor deveni mai buni dacă sunt antrenaţi de Victor Piţurcă", a declarat Basarab Panduru pentru Telekom Sport, înaintea meciului.

U Craiova - FCSB 0-1

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a noua a Ligii I, primul pentru Victor Piţurcă pe banca tehnică a oltenilor. Golul a fost marcat de Juvhel Tsoumou, în minutul 88.

În minutul 57, Andrei Ivan a căzut în careu după o intervenţie a lui Iulian Cristea, fază la care oltenii au cerut fără succes să li se acorde penalti.

Afla mai multe despre: panduru 

viewscnt
Articole similare