Experiențe împreună.
You are here:

Ipoteză surprinzătoare lansată de Panduru, după Craiova - FCSB: "Este al doilea meci în care Gigi face asta. Trebuie să fim atenţi!"

Ipoteză surprinzătoare lansată de Panduru, după Craiova - FCSB: "Este al doilea meci în care Gigi face asta. Trebuie să fim atenţi!"

Liga 1

Comentarii

Basarab Panduru vine cu o ipoteză surprinzătoare, după victoria obţinută de FCSB, scor 1-0, pe terenul Universităţii Craiova.

Expertul Telekom Sport pune victoria obţinută de vicecampioană pe seama faptului că finanţatorul roş-albaştrilor, Gigi Becali, nu ar fi intervenit la echipă şi punctează că Bogdan Argeş Vintilă merită mai multă atenţie.

"Mi se pare că dacă (n.r. - Gigi Becali) se băga în seara asta, echipa nu câştiga. Cred că în seara asta echipa a fost făcută de antrenor. Nu cred că a putut el (n.r. - Becali) să spună «bagă-l pe Tsoumou», pe care nu l-a văzut la antrenament. De asta cred că antrenorul a făcut, dacă s-ar fi băgat probabil nu ar fi câştigat FCSB-ul.

Este al doilea meci în care probabil nu se bagă. Antrenorul îşi face treaba şi câştigă meciurile. Până acum când s-a băgat nu a câştigat niciun meci. Trebuie să fim atenţi şi la Vintilă", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Craiova - FCSB 0-1. Basarab Panduru, ironizat de MM Stoica

Fostul director sportiv de la FCSB, Mihai Stoica, a făcut un comentariu ironic la finalul derby-ului de duminică seară.

Deşi experţii o dădeau favorită pe Universitatea Craiova, FCSB s-a impus cu 1-0 în Bănie, prin golul lui Juvhel Tsoumou, din minutul 88. Basarab Panduru a fost unul dintre oamenii care au crezut în Victor Piţurcă, MM Stoica taxându-l la finalul meciului.

"Aştept analiştii să explice cum l-a făcut zob Piţi pe Gigi", a notat MM Stoica, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

"Piţurcă-Gigi Becali nu e niciun duel. Îl bate Piţurcă de-l ascultă cu urechea. La orice oră din zi şi din noapte. Mă bucură că Piţurcă a acceptat să se reîntoarcă în campionatul nostru. Mă bucur în primul rând pentru jucători, pentru că jucătorii vor deveni mai buni dacă sunt antrenaţi de Victor Piţurcă", a declarat Basarab Panduru pentru Telekom Sport, înaintea meciului.

U Craiova - FCSB 0-1

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a noua a Ligii I, primul pentru Victor Piţurcă pe banca tehnică a oltenilor. Golul a fost marcat de Juvhel Tsoumou, în minutul 88.

În minutul 57, Andrei Ivan a căzut în careu după o intervenţie a lui Iulian Cristea, fază la care oltenii au cerut fără succes să li se acorde penalti.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe