Experiențe împreună.
You are here:

Ireal! Erling Haaland a marcat, de unul singur, mai multe goluri decât Barcelona, Atalanta, Atletico Madrid şi Valencia în acest sezon din Liga Campionilor

Ireal! Erling Haaland a marcat, de unul singur, mai multe goluri decât Barcelona, Atalanta, Atletico Madrid şi Valencia în acest sezon din Liga Campionilor
Comentarii

Erling Haaland, la doar 19 ani, are un sezon magistral. În actuala ediţie a Champions League, atacantul norvegian a marcat mai multe goluri decât au făcut-o Barcelona, Atalanta, Atletico Madrid şi Valencia, dintre echipele calificate în optimi.

Erling Haaland, dublă în Borussia Dortmund - PSG, în Champions League

Cu cele două goluri marcate împotriva campioanei Franţei, Haaland a ajuns la cota 10 în acest sezon din Liga Campionilor şi le-a depăşit pe Barcelona, Atalanta, Atletico Madrid şi Valencia, echipe calificate în optimi, toate cu nouă goluri înscrise. 

Atacantul norvegian marcase opt goluri pentru RB Salzburg, în faza grupelor: 4 cu Genk, 1 cu Liverpool şi 3 cu Napoli. 

Erling Haaland, ofertat de mai multe cluburi înainte de transferul la Borussia Dortmund

Erling Haaland a semnat un contract valabil până la 30 iunie 2024 cu Borussia Dortmund: “Deşi a avut numeroase oferte de la unele dintre cele mai mari cluburi din Europa, Erling Haaland a decis că opţiunea cea mai bună pentru cariera sa este să vină şi să se alăture proiectului de  la BVB. Insistenţa noastră a dat roade”, a declarat Hans-Joachim Watzke, CEO al Borussiei Dortmund.

Haaland a fost transferat la Borussia Dortmund de la Salzburg, după ce formaţia germană i-a achitat clauza de reziliere a contractului, în valoare de 20 de milioane de euro.

viewscnt
Articole similare