Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

IREAL! Un club din Liga 1 a dat lovitura anului. Fotbalistul dorit de Real Madrid şi Liverpool va juca în România

IREAL! Un club din Liga 1 a dat lovitura anului. Fotbalistul dorit de Real Madrid şi Liverpool va juca în Româniagalerie foto

Superliga

Comentarii

Considerat "noul Ibrahimovic", Valmir Berisha este marea lovitură a Chindiei în această perioadă de transferuri din iarnă. El a semnat cu gruparea antrenată de Viorel Moldovan, dar puţină lume îi ştie traictoria

Valmir Berisha (23 de ani) vine în Liga 1. Atacantul crescut de AS Roma şi Panathinaikos a lăsat-o pe Velez Mostar şi a semnat cu formaţia antrenată de Viorel Moldovan. Berisha, supranumit în urmă cu câţiva ani, "noul Ibrahimovic" are o poveste extrem de interesantă.

Era considerat unul dintre cele mai mari talente ale ţării sale şi a impresionat profund la Mondialul U17. Ba, chiar, la un moment dat, a fost la un pas de mutarea carierei.

Valmir Berisha în Liga 1. "M-au dorit Real Madrid, Arsenal şi Manchester United"

Presa din Anglia nota în 2013 interesul lui FC Liverpool pentru Valmir Berisha. "Cea mai importantă în fotbal este educaţia. Am respins Arsenal şi Manchester United, pentru că m-au vrut în probe. Există si un interes al Realului, dar cred, de asemenea, că voi refuza" explica Berisha, într-un interviu pentru presa britanică.

Bleacherreport scria că Brendan Rodgers, pe atunci manager la Liverpool s-a declarat entuziasmat de calităţile sale şi l-ar fi dorit alături de Daniel Sturridge şi Luis Suarez. Mai mult, cei de la Sky Sports notau că Liverpool va plăti 2 milioane de lire pentru Berisha. "O investiţie de viitor, care ar putea face ca aceste 2 milioane de lire să pară o nimica toată" se mai arată într-un articolal celor de la Bleacherreport.

Valmir Berisha n-a mai ajuns la Liverpool, ci la AS Roma, unde s-a transferat de la Halmstadt, echipa sa de club din Suedia. Italienii nu i-au dat prea multe şanse, accidentările repetate l-au tras înapoi, iar romanii l-au cedat în cele din urmă la Cambuur în Olanda. Acolo, Berisha, "noul Ibrahimovic" s-a pierdut definitiv.

După experienţe prin Norvegia şi Islanda, Valmir a renunţat la Velez Mostar (Bosnia) şi a acceptat provocarea lui Viorel Moldovan. Îşi va relansa el cariera in fotbalul românesc? Rămâne de văzut. Cert este că vârful în care Chindia îşi pune mari speranţe pentru restul sezonului a debutat duminică în tricoul târgoviştenilor. A fost rezervă în partida pierdută de echipa sa contra celor de la FC Botoşani şi a intrat pe teren în minutul 62, în locul lui Cherchez.
 

Afla mai multe despre: chindiaberisha 

viewscnt
Articole similare