Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Irina Begu, după ce a aflat că o va întâlni pe Simona Halep la Roland Garros: "Pare un turneu diferit ". Scor zdrobitor la întâlnirile directe

Irina Begu, după ce a aflat că o va întâlni pe Simona Halep la Roland Garros: "Pare un turneu diferit ". Scor zdrobitor la întâlnirile directe

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep (2 WTA) şi Irina Begu (72 WTA) se întâlnesc în turul secund la Roland Garros, după ce Begu a câştigat partida de duminică în faţa lui Jil Teichmann, iar Halep a învins-o pe Sara Sorribes Tormo.

Irina Begu, despre meciul cu Simona Halep de la Rolanda Garros: "Am amintiri frumoase"

Irina Begu, locul 72 WTA, a învins-o pe elveţianca Jil Teichmann, locul 54 WTA, scor 6-4, 4-6, 6-3, şi s-a calificat în turul doi la Roland Garros, unde o va întâlni pe Simona Halep.

Cele două prietene se vor duela în turul secund la Roland Garros, iar Simona Halep e favorită. De asemenea, fostul lider mondial conduce cu 7-0 la întâlnirile directe. 

Irina Begu a oferit câteva declaraţii înainte de meciul cu Simona Halep:„Suntem aceeaşi generaţie, am jucat de foarte multe ori, nici nu mai ştiu. Îmi aduc aminte de selecţii, îmi aduc aminte când am jucat chiar în Mamaia, cred că o finală, un turneu ITF, la clubul Idu. Au fost multe meciuri, am amintiri frumoase. 

Pare un turneu diferit faţă de cel pe care eram obişnuită să-l joc aici, la Roland Garros, însă acestea sunt condiţiile, trebuie să ne adaptăm şi încercăm să mergem mai departe. Am avut un meci greu în primul tur, Teichmann e o jucătoare dificilă, de zgură. Cred că a fost un tenis foarte bun, un nivel ridicat şi mă bucur că am reuşit să câştig”, a declarat Irina Begu în cadrul unei videoconferinţe.

Afla mai multe despre: simona halepirina beguroland garros 

viewscnt
Articole similare