Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Irlanda de Nord - România 1-1. Am pictat o remiză la Belfast după reuşita lui Eric Bicfalvi. Naţionala urcă în urna a doua valorică după victoria Serbiei!

Irlanda de Nord - România 1-1. Am pictat o remiză la Belfast după reuşita lui Eric Bicfalvi. Naţionala urcă în urna a doua valorică după victoria Serbiei!galerie foto

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României a remizat în deplasarea de la Belfast, scor 1-1. Eric Bicfalvi a marcat golul echipei reprezentative

Reprezentativa României a remizat, miercuri seară, la Belfast, scor 1-1 (0-0), cu selecţionata Irlandei de Nord, în ultima etapă a Grupei 1 a Diviziei B din cadrul Ligii Naţiunilor. În celălalt meci din grupă, liderul Austria a remizat acasă cu Norvegia, scor 1-1, datorită unui gol marcat în minutul 90+4. Nord-irlandezii au retrogradat în Divizia C, ocupanta primului loc promovează în Divizia A.

În Irlanda de Nord, au marcat Boyce ’56 pentru gazde şi Bicfalvi ’81 pentru tricolori.

Tricolorii au purtat banderole negre în memoria victimelor tragediei de la Piatra Neamţ. Înainte de startul partidei s-a ţinut un moment de reculegere.

În tribune s-au aflat 1.060 de spectatori.

LIVE TEXT | Irlanda de Nord - România 1-1 (Boyce 55 / Bicfalvi 80)

Echipele de start:

  • Irlanda de Nord: Farrell - Ballard, J. Evans, Cathcart - Kennedy, McNair, Smith, McCann, Dallas - Magennis, Boyce
  • Rezerve: McGovern, Hazard - C. McLaughlin, Lewis, Flanagan, Galbraith, R. McLaughlin, Washington, Whyte
  • România: Tătăruşanu - Nedelcearu, Cristea, Toşca - Creţu, Marin, Nistor, Camora - Man, Alibec, Tănase
  • Rezerve: Bălgrădean, Lazar - Mitrea, Puşcaş, Maxim, Ganea, Mogoş, Albu, Ţîru, Bicfalvi, Manea, Băluţă

Min 80. GOOOOOL România!!! Eric Bicfalvi marchează cu piciorul stâng, după o centrare a lui Tănase. Excelentă şi pasa lui Răzvan Marin pentru Tănase.


Min 75. Avem ocazia de a egala! Combinaţie bună între Bicfalvi (proaspăt intrat pe teren) şi Răzvan Marin, iar fotbalistul lui Cagliari trage excelent! Din păcate pentru noi, Farell scoate de sub transversală


Min 62. Şansă de gol a gazdelor. Înlănţuire de pase a nord-irlandezilor, mingea ajunge la McCann care trage bine, dar pe lângă poartă.


Min 60. Ocazie mare pentru România! Cristea vrea să reia cu capul, Farell deviază uşor mingea şi fundaşul lui FCSB trimite pe lângă poartă.


Min 55. Gol Irlanda de Nord!! Creţu nu reuşeşte să-l oprească pe Liam Boyce, mingea centrată de McNair ajunge la vârful lui Hearts, iar acesta o trimite în poartă, cu ajutorul fundaşului de la FCSB. Al doilea gol la prima reprezentativă pentru fotbalistul nord-irlandez. 


Min 46. Start în repriza secundă! Serbia conduce Rusia cu 4-0 la pauză, astfel că şi la un meci egal, România ajunge în urna a doua valorică


Min 40. O primă repriză fără ocazii importante de poartă. Pare un şah etern între cele două echipe naţionale. România are o posesie mult superioară şi o împiedică pe Irlanda de Nord să-şi facă jocul. Pe de altă parte, în ciuda unei posesii bune, naţionala lui Rădoi nu are ocazii de poartă importante


Min 33. Fază fixă pentru gazde, mingea este centrată în dreptul punctului cu var, de unde Boyce reia cu piciorul drept, dar peste poarta lui Tătăruşanu


Min 26. Şut expediat de Florin Tănase, dar mingea care se îndrepta spre poarta lui Farell este deviată în corner. Faza fixă duce mingea spre Alibec, însă atacantul român ratează şutul. Centralul elveţian fluierase fault în atac la Nedelcearu


Min 20. România controlează partida, dar tricolorii au mai puţine culoare decât în partida tur, de la Bucureşti. 


Min 8. Dennis Man controlează bine o minge în interiorul careului şi trage plasat, dar Farell este atent şi reţine. 


Min 2. Prima ocazie pentru gazde vine în urma unei faze fixe. Daniel Ballard nu ajunge însă la timp la mingea centrată de Dallas


Min 1. Start în partida de la Belfast


UPDATE 14:30 | "S-a încheiat de curând şedinţa tehnică dedicată partidei Irlanda de Nord – România (21:45), organizată la stadionul Windsor Park, unde se va şi juca meciul de diseară.

Câteva informaţii proaspete în urma şedinţei:

  • România va juca în tradiţionalul echipament galben complet, în vreme ce gazdele vor evolua în tricou verde, şort alb şi jambiere verzi
  • Numărul exact de spectatori care vor asista din tribune la meci este de 1.060 fani împărţiţi în cele 2 peluze şi la tribuna II" , se arată pe site-ul oficial al FRF.


Naţionala de fotbal a României va juca, miercuri, împotriva Irlandei de Nord, la Belfast, în ultima partidă din Grupa 1 a Diviziei B a Ligii Naţiunilor.

Pentru acest meci, selecţionerul Mirel Rădoi are la dispoziţie următorii jucători:

1. Cristian Bălgrădean  2. Valentin Creţu 3. Alin Toşca 4. Bogdan Mitrea  5. Ionuţ Neldecearu  6. Iulian Cristea  7. Denis Alibec  8. Dan Nistor  9. George Puşcaş 10. Alexandru Maxim 11. Cristian Ganea 12. Ciprian Tătăruşanu 13. Vasile Mogoş 14. Alexandru Albu 15. Bogdan Ţîru  16. David Lazar 17. Eric Bicfalvi 18. Răzvan Marin 19. Florin Tănase 20. Dennis Man 21. Cristian Manea 22. Mario Camora  23. Alexandru Băluţă.

Irlanda de Nord - România LIVE TEXT, astăzi, de la ora 21:45

Meciul va fi arbitrat de elveţianul Sandro Scharer.

Scharer (32 ani), arbitru FIFA din 2015, a avut un singur contact cu echipe româneşti de club sau reprezentative, în 2017. Acesta a oficiat partida România – Kazahstan 3-1, disputată la Ploieşti, în Liga Naţiunilor.

Bekim Zogaj şi Jonas Erni vor fi arbitri asistenţi, iar Fedayi San va fi cel de-al patrulea oficial.

Irlanda de Nord - România LIVE TEXT, astăzi, de la ora 21:45

Tricolorii vor evolua cu banderole negre la Belfast şi se va ţine moment de reculegere, în memoria victimelor incendiului de la Spitalul Piatra Neamţ.

La partida de la Belfast pot asista aproximativ 1000 de spectatori.

Clasament (fără rezultatul meciului România - Norvegia care va fi stabilit de UEFA):

  1. Austria - 12
  2. Norvegia - 9
  3. România - 4
  4. Irlanda de Nord - 1

Afla mai multe despre: mirel radoinationala romanieiromania 

viewscnt
Articole similare