Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Irlanda de Nord speră într-o minune! Anunţul făcut înainte de meciul cu România, din Liga Naţiunilor. Ce speră să obţină din meciul cu tricolorii

Irlanda de Nord speră într-o minune! Anunţul făcut înainte de meciul cu România, din Liga Naţiunilor. Ce speră să obţină din meciul cu tricolorii

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Irlandei de Nord, Ian Baraclough, a anunţat că doreşte prima victorie din grupă cu România, la Belfast. De asemenea, antrenorul a vorbit şi despre ultimele evenimente din grupa de Liga Naţiunilor.

"Au apărut multe semne de întrebare privind această grupă, după ce s-a întâmplat ieri (n.a. – anularea meciului România – Norvegia). Cred că am avut o mentalitate bună contra Austriei. Ei se aşteptau să fim demotivaţi, dar băieţii au arătat ce pot. În unele momente, am jucat excelent, am fost greu de străpuns în apărare. Am văzut multe lucruri pozitive în această seară. Sunt dezamăgit că n-am obţinut şi un rezultat bun. Sunt dezamăgit şi de arbitraj, n-ar trebui să se întâmple astfel de lucruri la acest nivel.

Vrem să încheiem acest program din toamnă într-o notă pozitivă. Dacă vom învinge România, vom avea şansa să rămânem la acest nivel în Liga Naţiunilor. Şi cred că acest grup de jucători merită. Trebuie să ne recuperăm şi să ne pregătim bine pentru meciul cu România", a declarat Ian Baraclough.

Miercuri, de la ora 21.45, România va juca împotriva Irlandei de Nord, la Belfast, ultima partidă din Grupa 1 a Diviziei B a Ligii Naţiunilor.

În acest moment, fără omologarea rezultatului din partida anulată cu Norvegia, România se află pe locul trei al grupei 1, Liga B, cu patru puncte.  

Austria e pe primul loc, cu 12 puncte, Norvegia e pe locul secund, cu 9 puncte, iar Irlanda de Nord e ultima, cu un punct. 

Afla mai multe despre: irlanda de nordirlanda de nord romania 

viewscnt
Articole similare