Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ironia lui Ion Ţiriac la adresa unui sportiv român ce va merge la Olimpiadă: ”Ştiam că e pensionar, că vinde cartofi undeva prin ţară”

Ironia lui Ion Ţiriac la adresa unui sportiv român ce va merge la Olimpiadă: ”Ştiam că e pensionar, că vinde cartofi undeva prin ţară”

Tenis

Comentarii

Într-o conferinţă de presă, Ion Ţiriac a discutat despre Jocurile Olimpice, care au să înceapă în mai puţin de o lună.

Jocurile Olimpice se apropie, iar România speră din ce în ce mai puţin la o medalie la tenis. Simona Halep a fost nevoită să se retragă din turneu, iar aceasta reprezenta şansa cea mai mare a ţării noastre de a obţine un premiu în cadrul probei de tenis de la Olimpiadă.

Horia Tecău va participa la dublu, alături de Florin Mergea, însă cei doi nu sunt printre favoriţii competiţiei. Mai mult, Ion Ţiriac chiar l-a ironizat pe partenerul lui Tecău, după ce a mai atacat-o o dată şi pe Serena Williams.

Ironia lui Ion Ţiriac la adresa unui sportiv român ce va merge la Olimpiadă

”Tenisul românesc va fi reprezentat de un dublu la Tokyo, dar din păcate celelalte fete sunt prea jucate. Serena s-a simţit insultată când am spus că e timpul ca fiecare, în special monstrul sportiv extraordinar cu nişte rezultate...ajunge un moment unde te prinde vârsta din urmă. Oricât ai vrea. Şi atunci trebuie să ai puţină decenţă să vezi un pic lumea din prejur.

După câte ştiu eu Tecău se duce (n.r. la Tokyo), se duce cu Mergea. Bravo! Dar Mergea eu ştiam că este pensioar, este pe undeva prin ţară vindea cartofi sau aşa ceva”, a declarat Ion Ţiriac.

Afla mai multe despre: teniswtaatpion ţiriachoria tecăuflorin mergea 

viewscnt
Articole similare