Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ironia lui Mancini la adresa englezilor: "Nu o să ne facem tatuaje cu trofeul înainte" + Ce spune despre Liga Naţiunilor

Ironia lui Mancini la adresa englezilor: "Nu o să ne facem tatuaje cu trofeul înainte" + Ce spune despre Liga Naţiunilor
Comentarii

Italia a învins Anglia la loviturile de departajare, 3-2 după 1-1 la finalul celor 120 de minute joc, şi a câştigat Campionatul European.

Fanii englezi i-au provocat pe italieni chiar înaintea duelului direct, atunci când şi-au subestimat adversarii şi şi-au tatuat trofeul de la Campionatul European!

Fanii englezi au fost foarte dezamăgiţi când Anglia a pierdut finala de pe stadionul ”Wembley”.

Mancini, selecţionerul Italiei, nu a uitat de ”nebunia” fanilor din Anglia şi a mărturisit la ultima conferinţă de presă:  "Nu putem face precum englezii, care şi-au tatuat trofeul înainte de finala Euro 2020. Putem să câştigăm Liga Naţiunilor şi ne dorim asta. Este un turneu important pentru noi, jucam în Italia, aşa că sperăm să ne impunem", a spus Roberto Mancini, conform football-italia.net.

Italia a câştigat pentru a doua oară în istorie Campionatul European. Primul trofeu continental obţinut de ”squadra azzurra” a fost la ediţia din 1968, astfel că performanţa a fost repetată după 53 de ani.

Afla mai multe despre: roberto mancininationala italieinationala anglieicm 

viewscnt
Articole similare