Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ironia lui Şumudică la revenirea în ţară! Cine va fi antrenorul FCSB? "Am văzut că unii scriu compuneri frumoase, ar putea fi EDItorialişti!"

Ironia lui Şumudică la revenirea în ţară! Cine va fi antrenorul FCSB? "Am văzut că unii scriu compuneri frumoase, ar putea fi EDItorialişti!"

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică lasă să se înţeleagă că nu mai intră în calcule pentru a prelua FCSB-ul şi a reacţionat uşor ironic atunci când a fost întrebat ce tip de tehnician le-ar putea aduce titlul roş-albaştrilor.

Fără să-i pronunţe numele lui Edi Iordănescu, Şumudică a făcut trimitere la postările tehnicianului lui Gaz Metan de pe Facebook. Într-o postare recentă, Edi Iordănescu vorbea despre "principiile şi valorile sale", iar Şumi spune că omul potrivit pentru FCSB e unul care ar putea fi şi "EDItorialist".

"Nu ştiu (n.r. ce tip de antrenor poate aduce titlul la FCSB), m-ai prins. O întrebare la care nu ştiu. Eu nu am purtat aşa, discuţii, în profunzime cu Gigi, referindu-mă la genul de antrenor care îi place sau ceea ce îşi doreşte sau dialogul pe care îl are cu el sau ce metode are de lucru.

Am văzut că sunt antrenori care fac compuneri foarte frumoase. Cred că ar putea fi şi editorialişti, edi...torialişti... Că le stă bine. Şi văd că unul cu principii şi cred că ăla e tipul de antrenor probabil care ar putea să lucreze cu domnul Becali"
, a declarat Marius Şumudică la revenirea în ţară.

Afla mai multe despre: sumudicaedi iordanescu,  

viewscnt
Articole similare