Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ironii ale lui Andrei Prepeliţă după victoria la lovituri de departajare în faţa Botoşaniului: ”La penalty puteam să dau şi eu”

Ironii ale lui Andrei Prepeliţă după victoria la lovituri de departajare în faţa Botoşaniului: ”La penalty puteam să dau şi eu”

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş a reuşit să se califice în optimile Cupei României după ce a trecut de Botoşani la penalty-uri.

După 120 de minute în care mingea nu a intrat deloc în plasă, decât din poziţie de offisde, la golul lui Lupeta, FC Argeş a reuşit să o învină pe FC Botoşani, 4-2, la penalty-uri. Înaltul Flavius Croitoru a fost eroul piteştenilor, apărând două lovituri de departajare ale moldovenilor pentru a ajunge în optimile Cupei României.

Pentru trupa lui Andrei Prepeliţă, niciun fotbalist nu a ratat, Antun Palic marcând penalty-ul său acciddentat chiar. Tehnicianul său a glumit despre asta, spunând că şi el ar fi putut executa una dintre loviturile de la 11 metri. În plus, Prepeliţă a afirmat că motivul pentru care echipa sa s-a impus este pentru că ştie să sufere.

Ironii ale lui Andrei Prepeliţă după victoria la lovituri de departajare în faţa Botoşaniului

Nu e o surpriză pentru mine, avem o echipă foarte bună. Am început mai slab, dar era normal, am schimbat foarte mulţi jucători. Am ştiut să suferim, trebuie să sşim să suferi şi am dus jocul la penalty. La penalty puteam să dau şi eu”, a declarat Andrei Prepeliţă.

Afla mai multe despre: fc argeşandrei prepeliţăbotoşani argeş 

viewscnt
Articole similare