Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ironii ale lui Dan Petrescu înaintea partidelor echipei naţionale: ”Dacă nici cu ăia nu suntem favoriţi, cu cine?”

Ironii ale lui Dan Petrescu înaintea partidelor echipei naţionale: ”Dacă nici cu ăia nu suntem favoriţi, cu cine?”
Comentarii

Dan Petrescu vede duelul împotriva Islandei mai accesibil decât cel împotriva Liechtensteinului, dar aminteşte că România este favorită în amândouă.

Soarta României este în propriile mâini înainte ultimelor două partide din preliminariile la Campionatul Mondial. Dacă se impun în amândouă, ar fi imposibil ca ”tricolorii” să nu ajungă la baraj.

Germania a câştigat deja grupa, iar Armenia şi Macedonia de Nord se află la un punct în spatele nostru şi mai au şi de disputat o întâlnire directă.

Mai mult, România mai are meciuri cu ultimele două clasate echipe din grupă, acasă cu Islanda şi în deplasare cu Liechtenstein. În ambele partide, ”tricolorii” sunt favoriţi.

În tururile acestor partide, selecţionata condusă de Mirel Rădoi s-a impus cu 2-0. Însă, Islanda era afectată atunci de un scandal proaspăt izbucnit, în timp ce Liechtestein este un adversar mai dificil pe teren propriu.

Dan Petrescu este de părere chiar că al doilea dintre aceste meciuri are să fie mai greu. Împotriva echipei care ne-a eliminat din barajul pentru Euro, ”Bursucul” prevede mai puţine probleme decât la Vaduz.

Ironii ale lui Dan Petrescu înaintea partidelor echipei naţionale

Tehnicianul CFR-ului a luat peste picior cele două adversare şi a afirmat că România îşi va fi atins obiectivul cu o clasare pe locul al doilea, având în vedere că şi Germania face parte din grupa ”tricolorilor”.

Acum dacă nici cu ăia nu suntem favoriţi, cu cine mai suntem? Dar dacă aş fi antrenorul naţionalei sau cine e, clar că spune că e meci greu, dar suntem favoriţi.

Trebuie să recunoaştem că suntem favoriţi în ambele meciuri, acum nu tot timpul favoriţii câştigă.

Normal suntem favoriţi să mergem la baraj, este un lucru bun, pentru că la început, când vezi grupa, ştii că Germania câştigă şi tu ieşi pe locul doi, e foarte bine, barajele vor fi grele, dar să îi batem. sper că le batem.

Eu zic că meciul din Liechtenstein este mai greu decât cu Islanda, o să vedeţi”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: românia 

viewscnt
Articole similare